[Danke, Jürgen]利物浦 vs 熱刺

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
vvd lite version 仲勁啦
David Moyes on Klopp: “I'll be glad he's gone. F**king too big, teeth are too bright. He's been immense for Liverpool. He's the daddy there & has been able to control a big football club. Hurry up and get away Jurgen!"

椰子:高普快躝!
麥 蘇保 下季都唔知係唔係到
以英超debut season嚟講已經好好
中堅不嬲都係需要慢慢浸嘅位
用經驗同失誤去成長
係咁放大佢今季嘅失誤不如怪fsg管理失當搞到要個21歲孭重飛
利人工支出頭3
想知去得邊 傻波唔係利 本身得鈕諗住出RC價
MAC我就唔敢講 但皇巴又唔似會買佢 定去車/獌
其實VVD 都柒過好多獲
搞到失波
但唔記得果幾場有無失分
好似有場唔解圍搞到AB柒左果場
唔記得
麥唔會賣啦
so8都貴野無咁快棄

下季應該都係走沙拿
嘉寶同nunez就睇有無靚價

下季重點ST RW CB DM
重點 CDM LB RW ST
我咁排
車獌唔會啦
鏝就應該想買,但唔會直接放比鏝啦,後生又勁
高普個中場倒三角戰術根本outdated
搞到成隊波攻不銳守不穩
我無排順序,sor
全部都要
ROBO唔可以再長期正選
體能 防守 斬波 都曳左勁多
咁大貪
中場得佢同麥卡日隊叫正常
100m身價以上嘅真係唔會買到,廢中嗰陣黎咁期待就係大把人追佢撚含,宜家隊波跌slut又nobody點買big name
無big name 唔緊要,利華都無,但起碼要有穩定陣型同戰術
對某啲球迷嚟講big name最重要
佢哋個球季9月1就踢完
成日都話要big name
但呢廿年成左名最出名果個咪係巴神
不嬲都係買二線頭至一線尾球員打上黎
有幾可會響人地d 班霸度買到d 一線頭既人
唔係講利物浦本身個球會出唔出名
就算講球員出晒名既都未必會黎利物浦呢個城市

先唔好講利係咪呢個development model
依加球壇最多都係補強一兩個球星
曼城都唔係咁 係得蝗狗可以連買兩星
但佢都要包皮免簽
結果論嚟睇
高普同連達斯揸旗之後買啲人真係質素麻麻
得Macca同航係物有/物超所值
最高價嗰雙傻真係高風險投資
而且因為佢揸曬旗搞到走嗰陣冇人跟到個project
咁無左matip, cb都係要買
沙拿走要買rw
如果屌鈕嘉寶是但一個走要買st
dm本身就要,bjt打得起可能會季中放endo tim
Out唔out係睇人腳姐
皇馬MC 唔係倒三角咩
William pacho
Di marzio 報咗
雖然我好鍾意傻紐
但其實道氣係泄係佢對獌係後場尻交個腳
頂Matip計都係一出一入 就算買多個中場都係頂牙高
前面沙拿走點都要入一個
買3個 前中後各一係基本
JG除左腦生草之外,另外弱點係制空,就算當打個季都係屎,昆沙so far好佢少少,但勝在好高,希望身材技術可以catch up到
對妓派膠輸到2-1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞