[Danke, Jürgen]利物浦 vs 熱刺

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
軒進攻便秘又藍天射球係難睇啲
但喺雙閘齊飛年代個防守體系佢真係好重要
雖然係大陸野 但講新領隊幾詳細
https://bbs.hupu.com/626021960.html
8號位嘅球員防守比以前差都係問題,如果同邊爐比,以前邊爐隔離兩個8號,都踢到一兩場單6,老母,軒,米拿,變相有時分擔到吓,航現在一失位,就仆街
唔會啦
開頭佢坐多過踢
死用macca打防中都唔用佢
真係佢話要簽嘅唔會咁
你睇diaz 皇基呢啲 一嚟即有得踢
咁所以咪話佢後備料要買個新6號
不過每次一講後備料就發晒癲又講price tag又講年紀
咁下季買11個16m 30歲大家睇得開心

利申一次叫航躝都冇叫過 唔使屈我反
軒啱啱嚟嗰幾季英超一季都入到3,4球 傻波依家聯賽都係得三球
唔買個防中唔洗有成績啦,endo做輪換就得
又咁講, 寧願隊波多2-3個 6號球員多過 8號
超碼守得住先
我覺得起碼要買2個 即食級既
咁講有人幫手打6,航改打8都可能排先個宗同傻波
新領隊同management squad planning 唔該要夾得好d
其實補一個當打嘅cdm夠
Slot都係4231/433變形
double pivot其中一個最好係6/8偏8
下季Bjt踢得返係夠用
冇人估到泰亞高條友可以成季癲撚過性病佬
買人要諗埋點先reg得曬啲人
下季冇adrian, thiago, matip已經多3個non hg位
fsg慳錢唔考慮英人,撞啱英人盛世,今年4個hg都無用
但3個位都似要買non hg補
我哋d八號拉落嚟幫到盡啦
質素唔夠好姐
成日講防中冇意思
根本個戰術係有問題
谷得太上 但後場成日傳失波 回防時冇隊形 中堅集中力不足
講真endo 其實做足晒 佢係速度唔快回追唔夠及時
但而定隊隊波都拉開晒黎打
我地兩閘就成日攻到好前同縮到中間
最大問題始終都係領先時唔改變節奏 一樣谷咁前去加大防守壓力 入到多兩球咪冇事但而家隊隊都識守你但繼續咁打
咪幾場一齊出事
三號龍好似講緊買新特蘭嗰個
但炒麵都似會走
高普最後三場。

Bjt 唔應該當一個headcount成年幾無踢
最多咪細杯輪換
下年有歐聯
想睇會唔會繼續收Salah
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞