[提早放暑假]韋斯咸 vs 利物浦 1

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
下季最後底線
力查今次公道 除非下任教頭識講西文葡文 同鈕狗溝通到 否則我支持止蝕 加埋沙拿賣去沙地拎budget 換班順便大換血 睇下Edwards係咪真係咁有料 FSG死都要追佢返黎
呢幾場加寶表現係好過前面三個
咁好難一下子做到呢樣野掛
但人員變動點都要有 沙拿呢個位應該好值得探究
今次真係支持有價好賣
人工又高 又開始跌watt

不如拎返少少錢 再去投資下一個球員
Edward, 沙特爸爸
Edward就肯定想賣, 如果沙特肯出錢而水貨又肯去既話

不過岩岩走左個功勳教練轉新教練, 未必係一個好時機賣icon, 容易引起球迷同新教練不滿
Edward 返咗嚟就係咁,硬係覺得有啲內情
咁Edward主張賣老將,你係打工既老屎忽都唔倨
本身靠著Daddy可以高薪續約
講廢中就一定唔係啦 一黎已經大清洗
高普係利都未用過呢類中鋒
當初買紐以為佢有晒準備改踢法,點知原來唔撚識用又唔識教
而家so call 老將唔係真係咁多
AB龍門年紀大D好小事 主要都係VVD, Robbo 同水貨
Endo正路會變番後備keep住會最好
所以講黎講去最危險都係沙
本身高普都想球會續馬貼,VVD都有出過聲球會應該續馬貼報答佢多年貢獻,而家Edward上任一定唔會續,咁都預左同班老將一定唔係好岩牙...睇荷蘭教練留唔留到VVD,或者edward會比下面新教練出個好d既offer比隊長
但水貨contract 好似25年夏天完
呢個夏天真係last chance放人
係呀,所以係edward角度實想放
但要考慮球迷同新教練問題,同一年太大轉變會唔會出事
仲有TAA都係得1年約,加上如果主力走,教練又新
唔知皇會唔會招佢
季前都仲撐留沙拿,不過下年又有非洲盃,賣沙拿換資金補人仲好
傻紐係Edwards呢啲數據佬眼中係垃圾嚟
真心問 其實edwards係主張賣老將 定主張賣d downhill 無用嘅人好似軒巨 明顯走前個季已經跌哂watt反而AB咁 唔知佢會唔會想賣

利申真係唔熟佢以前轉會操作
佢睇cp值同埋風險,同埋有無人出價,簡單d講唔多睇"情",數據主導

過30歲唔鍾意開長約,通常2+1/1+1,同埋將獎金比例提高,底薪降低

但你係打工仔都想長約d同底薪高d
到底係傻紐廢,定係高普團隊唔識教
我就比較相信係高普團隊唔識教
傻紐又唔係懶西又唔係自大狂,有乜可能少少都tune唔好
每日捉住佢練300球單刀先畀佢走,櫻木花道都射得入啦屌
屌, 我唔記得左有 馬貼 呢條友
FM其中一個進攻最勁既教練,由利去左鏝
所以沙拿係唔會賣 但唔會再續
edwards唔賣咁點先
拎返你出嚟bin
兩個完全唔同嘅情況
之前嗰班真係廢人嚟

而家呢班係俾人撚到發揮唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞