[提早放暑假]韋斯咸 vs 利物浦 1

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
撚屌三寶
下個topic叫乜好?

[利息崩盤]?
四月閪冧
傻仔 人地已經吹緊買新前鋒同閘加強進攻
你仲ff人地打回原形
其實係幾時開始踩親阿狗條尾
上年迫和佢2:2搞到崩左
定早幾年炒得佢地太甘嬲鳩左呢
有愛冇勝
佢地都係UUU 不過波底好啲
呢篇野有啲潛力
幾似未來熱啲傻閪打丁
咁講呢堆係發展可期既
未來利
咪癲啦

佢所謂狀態好嗰陣
咪又係10個黃金機會入3球

踢9號位咁多機會
到依家仲要入波加埋助攻數字咁J

咁耐以來
基本first touch finishing都係一塌糊塗
所謂走位有八成時間走過龍越位
到而家都仲係淨係靠速度搵食

呢度班成材撚
你哋咁樂觀,J埋我嗰份 thx

受夠呢條友了
holding midfield, ball winning, anchor都係6號
palhinha同romeu已經係兩種
但係6號點定義唔係重點
重點係rice同rodri係做到8號嘅功能
rice喺阿有jorg打6嘅時候可以推上8
rodri喺鏝有stones嗰陣都可以推上8
但係所謂純6號就做唔到呢個效果
所以先講兩隻6/8係大勢所趨
分別只係將隻6號tune到打到8定係將本身8號tune到可以打6
你仲覆條傻鳩
呢度啲人唔會肯認
高普70m轟落去紐
係錯到冇得再錯

J完熱誠就J走位
發現原來走位都係成日走過龍越位
就J年紀
6號應該係位置定義
簡單嚟講就係後防之前中場之後
rice唔係純6因為佢跑上跑落後多 又鍾意ball carrying
rodri就從來都都係控場形 好少ball carrying
有需要有機會先去到禁區頂 rodri 6號原素重好多
有啲似NBA 嘅stretch4/stretch 5 呢個concept

家下好多隊排陣企喺6號位嘅人都要兩個位skillset
分別只可能係邊一個skillset強啲就擺6
好似謝隊咁都會開發到6號位嘅skillset,
簡迪喺車都開發到8號位skillset

係足夠與否唧
個英文旁述講得啱
You cannot get a more clearcut chance than this in a derby

呢條友係得咁多
兩季到依家都仲係咁柒

對卡數嗰場只係曇花一現
以前重金屬青春風暴玩逼搶個班都係二十出頭
場場跑反擊跑到癲
依家已經轉控球少咗跑動
除咗帶 唔講以班契弟三十幾等去美職沙地
又腳軟又攰 想抖咪長抖囉
去中下游慢慢抖
你自己有偏見就有偏見啦
一開始入紐兩球又唔見你夠膽出嚟講
利雲 e巴 卡雲尼 阿蘇全部都經過呢d 唔prolific時候
佢根本就係廢 波底廢compusure廢finishing廢 唔係熱血就得高普最後一季敗係自己買返黎嘅垃圾手上 都真係無計 但下季新人事 唔該清左條垃圾佢
笑撚死,清奴師直播個綠色餐具展示會,切一塊扒斷咗兩支叉
https://lih.kg/3682382

環保撚Dllm
我家下把刀係鋸唔撚到塊扒
收嗲啦 傻閪
係 所以呢兩個都唔可以叫純6
但係睇呢度好多人講想簽嘅純6似係ball winning嗰種
咪撚癲
點解唔出嚟講係因為俾足佢耐性
俾足佢兩季時間

兩季過後仲係咁嘅斤両
咁都仲有免死金牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞