[提早放暑假]韋斯咸 vs 利物浦 1

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
教完你睇波
而家仲教埋你點做球迷
人生導師

屌你尷唔尷尬架用埋啲老屎忽口吻喺度訓話
人地開分身?
就咁睇佢啲食撚硬既波都可以無技術直ban龍門
幫唔落
我地點支持隊波關你撚事咩傻閪
其實都係因為之前突然迴光反照有爭冠希望
如果唔係季初都係諗得前四

始終都係冇一個好防中
endo硬係同一線嘅頂級防中差緊少少

其實nunez上季開始都係miss chance王啦都唔係今季嘅事
只不過係季初比爾沙調教完突然間好咗
咪睇下slut有冇功力囉
nunez最大問題係好似佢個射手意識好差,腦海中係冇一個入波嘅畫面
好似好抽象咁但踢波嗰陣係會foresee緊自己應該要去咩位,點拎個波,
對手會點嚟我要點做,之後我要點傳/射,
呢啲其實腦海中應該一路踢嗰陣係會有個畫面。

但睇佢踢波嗰陣感覺就係佢係冇呢個畫面
所以佢唔會spot邊個位先係空位,唔會諗我呢個位對面個龍咁企,
我要點射先射得入,
個波咁飛埋嚟嘅話,我要點先拎到/射到

結果就好似好多嘢都好似靠本能咁,冇諗過就做
企位又好拎波埋門更加係,first touch就即射嗰啲還好
但單刀呀控到一腳再射嗰啲就好似出晒事咁
理性睇係既,廢中依家已經bigger than the club,好多錯既決定都硬食
不過大家經歷過既黑暗年代真係好撚長,好驚廢中一走又變返當年咁
當年Fabinho 都要十月後先有得打正選
我覺得傻紐根本就唔係一個正前鋒
呢個射術直程係唔合格

當佢做返一個左翼 就會好似fit返啲
唔好爭 兩隊一齊對打練波
傻波 70m
傻紐 80m
呢兩個屌得最勁嘅都係佢話要買兼契仔嚟
但係佢唔係扭得嘅翼
得硬爆同埋可以恰吓人哋閘位唔高

正中鋒佢啲skillset都仲差好遠,係比上季好咗啲咁
練定fifa過嚟
佢身體係有質素做個頂級前鋒
係個腦冇
本身諗住tune埋個腦就變完成品
最慘係你要佢做,佢係射到
熨遠柱呀、chip shot呀呢啲其實佢都唔係冇入過仲要都靚
佢miss嘅chance都唔係技術上佢射術差定點
係佢根本就冇用到一個最易入到波嘅射波方法
咪五個字:剩係識勁ban
coach問題多過球員問題
係睇下個教練教唔教到佢
都唔係差緊少少
呢個年紀,體能,身型 無乜可能出現係前列球隊既一隊,當然航大哥都非常爭氣啦,但佢知道都估唔到有咁多game time
個腦邊有咁容易tune到
球商呢啲有就有 冇就冇,最多令佢諗得更多

隔離車NJ 同火腿個分別,就係個腦問題
鏝都讓賽讓咗半季,阿又係季尾先上力
我地--66咁一齊玩爭冠,又係大直路炒哂車

航對得住佢身價,但長遠都係要入個正選防中
傻鈕硬件超班,頭腦/基本功學界級
對比上年係好,但擔大旗真係未到佢
都係個句 今季watkins solanke
都係浸左起碼三年

唔講isak有西甲經驗添
繼續護航先
不過正選防中點會嚟利
有高普之下
曹敏利都唔嚟 卡斯度又唔嚟
連lavia都唔肯嚟

雖然後面果兩個依家踢得麻麻

反而想知季初傳得好勁果個巴西聯賽防中踢成點
做咗兩季波台糾察啦
就算狗竇圍爐都好總之唔符合阿迷心意嘅言論就係唔容許
覺得水貨真係老唔傷都算
傷完就回復唔到
仲要踢英超,容錯率根本得好少,忍左你2年已經好俾面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞