[提早放暑假]韋斯咸 vs 利物浦 1

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
班迷紐主力都唔好意思出嚟了
佢自己眼光出事
呢條友又唔係一無是處
但係真係唔係利9號材料
本身都預今年係磨合重整踢踢下有得爭冠,又屌到高普傻係咪有啲癡線都比足10年你又退休講啲野好難聽
利雲 e巴 卡雲尼 阿蘇 呢班人係某部分需要改善就會成材
但分別係Nunez 係所有野都需要改善先成到材
反駁唔到 潛陣避風頭
仲嘈乜撚野呀, 而家荷蘭光頭佬黎教呀, 向坦克致敬呀, 屌你老味嘈嘈嘈
其實迷紐人士常J嘅走位
有好多都係走過龍越位
我同意, 但兼顧到6/8 既top tier 選擇真係唔多, 如果得ball winning , 好似卡數隻古馬雷斯, 富咸隻彭利拿, 我都收貨, 利太多8/10 號位, 6號位合格或純6 號位得endo 麥卡佢打6/8 太辛苦, 反而佢8/10 號真係好好表現
唔認同rodri 6號佔佢比賽成份仲係好多
只不過佢有時pop up去禁區
基本上哥狗仲係維持住5進攻5防守
但rice就好唔同 成日跑上跑落禁區都會入埋
事實上利依加係需要rodri呢種6號多d
利中場唔係差box to box係差controller
輸波未調整好心態喱,過埋下季佢哋就會悔改
柒到彈起
佢個價錢大把選擇
事實係唔夠勁
躝去踢中遊搶下搏下 間唔時神來之筆咁無問題 但要踢前列 咁嘅把握力同compusure真係哂鳩氣

利迷幾錫佢比幾多機會佢大家有眼見 凍肉西幾場比人屌到就死 鈕狗兩季都係西西地 盧頓呢d食硬嘅都敗係佢到 咁都仲話繼續比機會嘅 唔洗旨意隊波上返一線
bruno G 傳波先係耍家
紐冇咗佢後場build up 唔到
佢哋isak bruno G呢d先係我哋應該要買嘅人
沙拿可唔可以最後一場最後5分鐘先再出佢同球迷道別,好驚佢受傷賣唔到好價錢
呢兩季真係萬千寵愛在一身
見人講人話見鬼講鬼話
係人都識 踩佢個d有冇人夠膽一早講
反過佢再撐過但呢排忍夠得唔得
一早屌佢你咪又係屌返人無耐性
咁佢季初反cup 找卡數時期真係勁嘅,form 唔好又冇信心啫而家
迷紐既論點係講potential 硬件, 現今波壇冇乜好選擇, 呢個係事實, 但唔代表冇進步都照用, 真係比多一季佢,睇吓可唔可以開竅,至少唔好再瘋狂越位, 同單刀唔望龍門射, 如果要突破分波, Diaz 已經做到, 分分鐘Ben doak 仲好用, 紐作為finisher , 係放個波入網, 呢點就係點解咁多人迷jota , 落到場只有人記得你入波, 唔會因為射得多腳(0入球)而覺得你表現好, 唉, 呢2 日繼續哭波喪, 高普最後一季剩番雞肋波,好空虛
同意 依家利係要一個打到holding midfield嘅6/8
放到長波同控制到節奏
夏天available嘅option黎講zubimendi/wieffer係最好
得罪講句 一早已經大把人屌
你夠膽一早講拎返出嚟bin 好過你依加係到見人講人話見鬼講鬼話
今朝都講過
Isak 嫌病床唔夠病人咪買囉
Watkins 打左三年終於打起
Solanke 咪又係打到今季先彈起

剩係搵一件當靶實最簡單架啦
我尊重你意見 但搵野比較之前都唔好吹到人地咁大去踩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞