[提早放暑假]韋斯咸 vs 利物浦 1

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
其實到而家都唔知傻波最佳位置係咩位
鏝有Rodri, 阿都入左Rice, 我利要靠個31歲老將頂住條中場線

仲想同人爭冠軍?
急不及待睇Edwards 夏天表演了

買又好 賣又好
傻紐究竟咩問題,明明上半季都無咁大哂鬼

定係佢應該打邊,水貨又係,踢完非洲盃

又跌watt跌到咁,成隊都有心病咁
今朝5點比個女喊醒左
睇livescore見到2:0
個人即刻進入左前四收貨mode
無晒壓力 人都開心左
出年又唔洗買now了~
唔係冇心帶,係呢種情況佢處理唔到。當年多蒙特同我哋上年都試過。成隊波打唔起但又唔知咩事!

唔怪得你比heggem狙擊
咁除左香港班芝娃娃串外, 妓大部分表現真係有前有後, 今季鏝攻力都冇佢哋咁勁, 防守更加癲, 作客都0 失, 14 場clean sheet 唔係容易
想打得起 首先就唔好再正選出宗 傻波先
上次臭g 19踢得好又放喺後備都唔知做乜
呢個真係買到Rice 最顯著既成果
所以 Defense win the titles 呢句永遠都岩
我諗更衣室可能幾亂下
臭G都算係神奇問題,呢場居然一分鐘都冇得踢
佢咪係抵比人串嘅其中一個
是撚但你地啦 又唔洗你認同
你可以跟heggem 口徑比人笑你傻鳩

我睇波就好理性

邊隊好波咪邊隊拎盃 唔係殺人足球 唔係黑返黎

隊隊波都有癲狗架啦
jota 又傷
係咪好似阿糕咁放棄得
出一場又傷cls
佢點會無黑我地
仲串鳩我地仲怨緊喎
其實係易傷,定係隊醫廢
進攻下季阿狗會打回原形嫁啦
佢哋今季都好靠死球 呢d好難季季都咁勁
其他隊會針對性防守
但防守應該keep住 同埋唔止係rice一個人啦
佢哋成個defensive structure 都好穩
我講過好多次啦今季利太open xga太多 根本唔係進攻問題
你咁撚理性就咪做球迷啦傻閪
下下靠AB上身救全家實在太痴線

炒麵今季算係唔錯某程度上都係因為要直接面對人哋big chance訓練出嚟
如果真係slut ball

4231有冇佢嘅位置
真係唔知係咪練習時班友打到識飛,定高普嗰套係要咁信任班正選!佢之前啲低潮都唔會主動考慮轉人轉陣。
話佢唔識變又唔係,傷晒啲人時佢反而變到個贏波陣出黎!
進攻廢我無所謂,防守廢就真係嘔血
場場失波先真係好難踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞