[提早放暑假]韋斯咸 vs 利物浦 1

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
發覺自己同呢度啲巴打睇法都幾唔同
鏝阿兩隊之間 我真係寧願阿拎
鏝 115 charges 咩事都冇 遲吓極其量都係罰錢
細隊郁啲就扣分
支哨唔識講 可能有bias
近嘅 老麥畀杜古串心腿冇事
FA Cup 對車仔 Grealish隻手伸出嚟又冇事
英超球證去UAE秘撈又冇事
對比呢啲 爆閘又好 搶口又好
都係細路仔嘢 出唔到波台
你都唔會同啲細路仔一般見識啦
如果呢2 個都唔算 , 敢問現今球壇邊個係純6
我嘅睇法係
唔係利拎邊隊拎都唔關我事
咁佢又有冇尊重過球會 球員 球迷
盡左力 個個單刀空龍唔入 有咩計
真係 唔係利拎就剩係想圍爐 乜都唔想知
鏝城冇球迷爆閘
阿狗長期又mon又cap又教人做教迷
隻滋擾性衰過高登年代衰過曼狗
仲要班芝娃娃乜都冇贏已經咁撚煩
和熱狗之後熱狗唔係全勝就得
影響到狗竇運作已經唔可以繼續當睇唔到啦
已經唔係一兩場波嘅事 差唔多場場都係咁樣
新疆共產黨咁住埋係到
四場失8分 仲有打佢兩隊嘅六分波
老實講 唔想阿拎單純係馬撚
palhinha, 疤隻romeu呢啲咪純6
唔好單向見到佢擺cdm位就純6先得嫁
rodri, rice 有ball carrying, build up又會企到去final third
根本係6/8黎
Who fucking cares

你咁鐘意講第2隊波 咪走去隔離講囉

你咁想證明自己係岩 人地錯 比你證明到又點撚樣

我唔想睇呢d 垃圾留言呀

要日日嗑埋哂d女人交你上baby condom 啦屌你老母
新疆共產黨
佢隔離有jorginho/party 拎住個波用有咩問題 近呢五六場都係咁踢啦 阿狗兩邊老鼠拉龜打唔出空間機會咪要中場帶波推進囉
輸拜仁俾人睇死右路saka/od+個咪就係個場啲波去晒右路 係人都識守你啦
佢同rodri個踢法根本唔同
都係嘅 冇乜必要take sides
純粹覺得有唔少巴打好似畀啲小學雞影響咗
至少我現實識嘅阿迷大部分都正常
高普既極限已經到左 輪到Slut發揮

今季既進攻跌晒 高普戰術有一定關係啦

換另一個教練諗諗下都係好事
正條撚 全部都19樣
我哋無啲咁嘅球員,結果後場UUU
冇嘢好講

唯一想講嘅就係
忍夠紐
定義問題咩叫6號
你純破壞型先叫6號太狹義
Endo 都叫backup plan
根本一直無傳過
係二件都爭輸曬先揶返喳沙
咁沙拿走都買件endo同級頂就得啦
分唔到你係認真定曲線玩膠定爆閘嗰D on9
高普無尊重?
屌你老味 8911
6G+6A 係好
但佢d G+A好大部份都係死球嚟
生波佢ball carrying係ok 但唔覺阿狗威脅攻勢係佢度嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞