[提早放暑假]韋斯咸 vs 利物浦 1

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
條友好撚好笑 係咁話人之前j鈕狗係啊 大把利迷以前係咁j佢 見佢有速度有硬件 個個等佢成才啊

但係條友爛泥扶唔上壁呢機會比哂 大家而家見到佢係得咁多 唔想再敗多幾個冠軍係佢身上得唔得啊 大佬 你7000萬買返黎 個個月袋緊人工 利物浦一隊唔係academy 教埋你英文好無 (條友好似真係有上堂 但蠢撚過西)
清瘋狂吹奏呢兩條友
你係咪真係睇過佢哋踢
都係嗰句
季中忍住唔屌主因係比足佢耐性

同埋我唔會抹殺佢今季真係有幾場好波

What i am saying is
佢呢兩季表現完全說服唔到
佢真係有能力孭起起9號波衫做進攻核心
呢簽係失敗
老實講 下季冇埋水貨 你唔係預傻紐擔大旗掛
本身阿摩廉教的話 都話可能救返佢 請荷蘭光頭佬 即係又雞同鴨講 點撚樣救
我就好實際
唔會隔籬飯香咁拎其他比較
我都覺得有啲無謂

但係佢唔夠班係事實
下季一定得
唔需要有一個人特別prolific
鏝城嬴我咃個幾年未又係耶狗加丁力
zubimendi本身上季夏天都有傳過
不過最大concern係個price tag同埋身體對抗性
本身皇蘇隔離merino幫輕佢好多
但係新一代holding黎講佢算係好前

wieffer都係因為slot黎先會mention
上季拎荷甲冠軍屈機級表現
同zubimendi比對抗性好好多

早一兩個星期有傳過alan varela
歐聯16強打阿狗out play晒阿狗條中場
上年夏天本身傳過下 嗰陣淨係要8m
今季買隨時又要5-60m
鏝城其他人都入到波 利唔靠前鋒幾個 有冇人入到5+
18-19
牙路 32球
丁力 25球
耶穌 21球

雖然我知咁比較好無謂
紐18G+13A加埋都無32
Just saying
成班都都無心機

再係咁 小心前4都無
callstar囉 只要唔洗再打6
一係躝
一係俾件大冧巴佢 要佢笑笑口拎住影相
同佢講想要返件9就fight for it
齋計英超得19 G+A
踢中下游就啱
未就係睇你點教 根本唔需要一個入廿球嘅人先可以拎冠
荷蘭光頭佬打雙6 你就想唔使
睇highlight 本身以為係一哥好彩
但睇重播先知原來係輸制空力

你唔拎呢兩季嚟講?
正解
Twitter大把人講緊食撚硬既波唔識入cost us more
但利有邊個穩定做到先
傻紐同jota叫穩定10+ 其他人10+都冇 點撚樣踢

我話just saying呀
我哋堆中場如果有幾個穩定5+都仲有得搞
下季Mac多數射埋12碼就應該冇問題 其他人
jota 仲要只可以預佢踢半季(已計算最多)
其實Amorim 係同利拉上關係先開始多人留意
暫時仲未見有第二隊想請佢

佢葡超冠軍,但歐霸踢得好難睇
屈堅斯一開始啲finishing都係垃圾級成日炒單刀
solanke喺利應該波皮都掂唔倒,同搵嘉寶打中鋒一樣

傻紐係需要一個可以幫倒佢進步嘅教練團
高普團隊做唔倒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞