[提早放暑假]韋斯咸 vs 利物浦 1

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
見工階段已經出古惑招玩權鬥
俾佢玩爛個更衣室真係返唔到轉頭
老老實實戰術啱嘅話,嘉寶傻波呢啲都一定入得多波過而家
現實阿迷朋友好humble
阿仙奴都繼續一分投資 一分收穫咁打出好表現

係連登釋放咗班芝娃娃嘅獸性
而其他波台就要suffer佢哋馬撚芝娃娃攻擊

大惡性循環
而家可能已經係佢極限,得勤力,態度好;但是把握力差,冇乜球商.
【無法原諒】

加歷查公開炮轟紐尼斯。

「完半場前嘅黃金機會,紐尼斯未能好好把握,實在係唔可以原諒。喺英超呢個水平,呢啲失機係難以接受,尤其係利記正力爭冠軍。」

「又係老問題佢可唔可以再被依賴定止蝕離場呢?!人人都想紐尼斯踢得好,因為見過佢可以做得好。佢落場會好努力、會不停跑、會製造到麻煩、會入一啲難度高嘅入波及交出助攻。」

「但兩年過去,當利記今季爭冠軍或大戰,例如作客奧脫福球場、作客葛迪遜公園球場或歐霸對阿特蘭大時,實在無時間可以浪費,已經唔係十月、十一月,已經去到大直路。呢啲時候紐尼斯往往失之交臂。第一年或者會講佢新黎報到要俾時間佢,季初我地見到佢有明顯進步,但近期又故態復萌。」

「睇番依家及兩年嘅表現,我實在見唔到有好大改善或進步,呢兩年大家見到嘅可能已經係佢最極限嘅能力。」

「佢的確為對手製造出好多麻煩,但射門好唔穩定,如果靠佢揹飛,實在係好難會贏到重要錦標,所以黎緊夏天對佢嘅去留係一個好重大嘅決定。」

https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/jamie-carragher-singles-out-liverpool-32665593

#LFC #YNWA #WeAreAnfields12th #A12HKMO #A12OLSC #A12LFC
zubimendi 俾人迫一迫就hold唔到波

做唔到ing
一眾利迷心聲
你要做前列球隊, 傻紐呢D球員係唔容許存在架啦
係廢中契仔先咁多機會
講得幾好,概括晒所有問題。
諗下以前origi 同南野入球把握力都高過佢都要做後備
就知Nunez宜家有正選幾幸福
未到極限

停波、接應、高壓下處理射波喺佢要應付難題

賓菲加時射波有食糊位,仲有識攞角

英超好明顯仲未適應電光火石下既處理

反正睇佢突唔突破到瓶頸
fsg亨呢d老板唔存在好D
搵唔到有咩可以一口氣list晒big 6中鋒位添
唔想禁五次黎睇
呢個轉會期應該都好精彩會
南野而家係法甲做球王不知幾開心
下年仲要有歐聯踢
講出事實
光頭手下有件墨西哥前鋒今年入好多波
都係講西班牙話,身形同傻紐似
Fbref comparison
仲好仔細可以揀年份同比賽
英超明顯要求高好多啦
其實最多真係睇多半季 / 一季, 無得救就要斬
本身都希望傻紐百屌成材 但個腦有問題好難救 止蝕吧
大家好似好期待大清洗 但唔記得係 BR 定 Klopp 上果陣 都有記者話 FSG 揀佢其中一個原因就係佢覺得唔駛大清洗 原陣夠做
依家 Slot 話唔定都係咁
尋晚果球都痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞