[提早放暑假]韋斯咸 vs 利物浦 1

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
輸波係咁嫁啦 咁認真托咩
唔使覆佢
呢到d人一輸發哂癲姐
利個squad砌得唔差 只要唔好太多主力唔續冇問題
起碼全部人係當打 yet to reach potential
而且經驗又用 搵到個好教練再補多2個弱點位 下季係可以直接爭標
屌佢真係揾荷蘭光頭佬黎教, 做乜撚野
你樂觀到咁
完季班底會變成點無人知
仲要新教練冇大聯賽經驗
球員又要適應新戰術 新教練又要適應
加上下季歐聯改制 到時賽程密到傻 準備教學費就有份
name a better choice
xabi alonso
呢度好多人含摩佬
【鎖定人選】

史洛成為利記新帥大熱人選後,最後消息係利記已經鎖定目標並向飛燕諾報價。

綜合多方報導,利記已經出價九百萬歐元,希望從飛燕諾引入史洛,但被對方拒絕,飛燕諾希望得到更高報價,但知道史洛心儀利記領隊一職,有意促成轉會。

有消息指,史洛強烈表明希望擔任下一任利記領隊,更有指佢已經喺利市物色緊房屋,準備黎到英倫展開新發展。

#LFC #YNWA #WeAreAnfields12th #A12HKMO #A12OLSC #A12LFC
我利仲要贏幾多場 先可以銷定前四
係你地淨係眼前嘢姐
diaz 28 傻紐 24 jota 27 jones 23 TAA 25 maca 25 szobo 23
gakpo 24 屌干24 仲有昆沙 bradley
根本呢炸人你預佢嚟近幾年會peak
就算你話未必個個成材 賣出去都一定有錢再補
點解唔樂觀得?問題係搵唔搵到個好教練姐
根本rice同rodri都唔係所謂純6
Amorim
rodri真係 但佢癲到開發埋遠射射波
邊要時救世
rice其實好鍾意拎個波嚟用 我覺得就over咗
我寧願daddy, 咩痾煙沙比, 死撚左佢啦, 人地留響利華之後接肥安班
Rice都叫冇乜作為
唔係掛
光頭都算, 點解唔係西班牙人? 荷蘭教頭得希丁克似樣, 其他都幾差
哂氣啦 呢度開始傳你哋個個係度屌葡超佬
依加葡超荷甲咪一撚樣
冇個樣要個樣
rodri啱啱去鏝嗰陣就係
依家已經係6/8啦
大勢所趨就係兩隻6/8打double pivot
再講咩買純6係走回頭路
Amorim 肯定多d人識,嗰個Slot 完全冇聽講有球會想要
佢拎住個波帶入人堆有咩用
你覺得阿狗個波應該比佢拎住嚟用?
佢反搶同逼真係得嘅 阿狗有佢係度d press再好咗
但with procession 佢同rodri仲差好遠
Rice今季英超已經入左4 定5 球, 純防中 入球figure 好夠做
Yes 其實一樣
仲要葡仔麻9煩
完全唔識
夠分 AV 429 邊嬴得哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞