對咩都無哂感覺, 做人好似唔知做咩咁

666 回覆
1455 Like 72 Dislike
幾Q
準備離婚都得

親戚係咁,D細路 細個鬧到大個,宜家拎刀對住老母
如果個B識講野應該第一時間屌柒佢
返工冇嘢做仲想點
佢無追po
So true…
宜家既香港,單身都好事黎,逆向思維
煙剷死全家
接觸新事物,接觸研D唔識既野
你係冇朋友星期六日出黎吹下水

入d群組傾下偈 聚下 都唔洗好多錢
其實可以諗下啲新嘅興趣咩都試下咁
有冇車牌冇嘅話就考 揸下車
世界咁大或者可以出去呢個世界睇下
唔生仔真係會咁
好心你咪再ff 自己有老婆啦
去睇精神科啦大佬
結左婚得幾年比你講到結左廿幾年咁既樣
放心, 你無老婆
有老婆先唔開心
但隊完食野好食d, 戲又會好睇左, 覺得世界美好左
咁咪每幾個月先去轉泰國囉

起碼可以放鬆下開心下,香港環境實在太壓迫了
靠物質幫你谷多巴胺短時間係有用
但長期依賴會反彈 尤其草咁平咁易上電
要自己調節好心理先會生活得平衡
利申過來人
isekai tensei
完全明白你果種感受
太長唔想睇:死証,離婚啦
諗深一層,去到呢個地步,係邊個迫你
有陣時壓力係少少,少少咁加上去,而十次有九次都係應太太要求,供樓,供爐頭,供抽油煙機......免息又點丫,個壓力都係會加上去
無小朋友都好,有仲煩,一陣學呢樣學果樣,俾錢之外仲要你用時間去帶佢去,個個星期搵小小自己時間都難
到時經濟壓力同生活壓力去到勁大,再連自由時間都無,自己會就消失係個世界入面,再無自我,想停都停唔到,無出路gar,唔供樓咩,老婆就由佢啦,但係小朋友呢,你唔理佢呀?
叫老婆洗少D 果陣仲要話小朋友都同你生埋,洗少少錢都咁多野講,人地同事返工係賺錢買花戴,洗你少少錢咁多野講
以為搵多D 就解決? 咪on9 啦,搵多D 佢洗多D, 搵得夠多就會叫你買多間屋
deadend 呀,放生自己啦
起碼你有老婆 又有層樓呀
份工冇野做又唔好?出糧比你hea喎 仲要夠高人工供到樓
咁都唔知足
咪自己搵下興趣囉 做下gym 做下運動 增值自己
再黎咪錢搵錢 玩下股票刺激下自己囉 一係就過大海
你既心態比樓主好
送外賣當係一個mission , 又可以賺少少錢
又可以踩下單車
樓主係有d心理問題,
學你搵d野做下,就會冇咁負面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞