IG偽闊太們為救老公生意搭雞棚高價賣cheap 雞韓國衫

411 回覆
466 Like 37 Dislike
個人好dry 禁
人地好忌諱講老公做咩生意嫁
但為人又唔低調啲
仲高價賣cheap衫 點對得住貴婦身份
但係唔知邊隻馬
想知佢老公做咩同埋點解咁富貴

可能同緊你博火中呢
佢老公見到個人乾咁
唔知仲有冇反應
宜家老公都係之前散過
屋企只係中產 之前比人包過 扮人老婆入Hermes 買袋
但又比人踢爆真假混用 所以宜家都係靠痴呀妹先出到袋 唔記得係邊間分店
Credit from 痴線西絲打
留名位絲打再入黎爆下啲闊太料
https://lihkg.com/thread/3550015/page/5
咪係,擺出黎笑下班闊太唔得咩。
佢真係以為子華神個句搵食者就大哂
做生意係要賺錢,但賺人地咁深食相難睇,好唔好意思呀?
好似過covid 時生意好好 吃正條水路 而家就唔知啦
正 留名
佢老公好似賣凍肉想有咩貴格
做到勁𠹌肉酸 好心啦
正 留名
第二張枱布咁款
勁過啲kol
個post 一出就潛水
即刻有打手出嚟每個cm 覆
係咪老公公司同事
真係有㗎
唔駛闊太
香港太多伸手黨
幫佢買韓國
淘寶
衫就係上帝
冇計 好似耶教咁 唔賣野都要奉獻 呢啲係宗教 唔係理想
多謝樓主講出黎 等人地search 佢既時候起碼會見到咁on9
咁樣講其他韓國代購都要俾人批鬥啦
Post佢出黎係笑依班闊太平時曬依樣嗰樣
扮哂自己又有錢又nice 吸引班妹妹追捧自己
再搞埋啲代購食人地水姐
其實正正經經做生意冇嘢好批鬥
入貨都唔入啲好少少嘅款 仲要賣zara cos 價錢
笑下咁柒
個p太都係疫情期間先突然咁富貴
出嚟返工嘅人,就算買韓國衫都唔會買佢啲款
佢依個價啲學生妹又會嫌貴
真係想知咩人先會買啲衫
話說幾年前同個好有錢嘅男人一齊,成日去H配袋,個男人會叫佢做老婆但係無結婚
佢地兩姊妹本身中產以上,係外國返嚟讀國際學校都係生活無憂,後尾老豆係大陸做地產發左達去左澳洲退休 - 兩姐妹就開始高調生活然後再識到有錢水魚老公幫佢地買袋
闊太圈子,好多都係俾面買一兩件咁。
所以佢地搵錢係易,不過食相難睇者
偽闊太姐 而家仲有大家都做代購生意可能互鬥緊
橫掂佢哋出嚟食tea都係講吓其他人是非
高級版mk 妹
早幾年有幾個女人開左ig shop又係賣韓國衫
不過就堅係韓國入貨嘅
但係其中一個太有自信自己做model
身同樣都趕客
雖然都係做女人生意
但揾個師奶仲要唔靚嘅著d衫都冇人有胃口買
你講緊suenn Wong?
咁即係佢同而家老公拍拖時有第二個?
一腳踏兩船?!
咁最尾有錢佬唔要佢,所以佢返返去呢個做僱傭公司嘅老公度啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞