IG偽闊太們為救老公生意搭雞棚高價賣cheap 雞韓國衫

411 回覆
466 Like 37 Dislike
要凌晨去東大門執衫拎貨又有幾舒服
未見過有錢嘅唔係着牌子野 着雜嘜真係少見
Stephanie Lam 同佢老公搞緊離婚
老公出面有小三、都唔係第一次、佢都忍咗好耐但營造到生活好開心咁。但係今次係佢老公要離,聽聞佢奶奶勁唔鍾意佢。
咁佢始終生咗三個小朋友一定有錢分嘅、但生活一定冇以前風光。依家連山頂嗰間屋都搬咗出嚟,唔知依家住係邊呢?
最搞笑嘅係以前 Stephanie Lam 會好睇唔起啲「窮人」但原來佢自己以前係做車模已識到佢而家老公
仲要係最新嗰啲account
呢班睇樣都覺得cheap
點樣闊太
Marketing 唔洗錢咩
差在個客願唔願意俾
智商稅就收硬嫁啦
冇一件高質全部又老又醜又乾過哂期既阿嬸
條女淨係mark up 個價就賺
咁好做個個都去做啦
要有客先得㗎
仲要明碼實價
佢賺係賺揾客呀

不過同款真係可以上淘寶買好過,價錢差太多
成班垃圾
成班牛屎暴發戶
連登個個都有開Post自由
樓主鐘意post咩咪咩
你咁樣有人貼水魚 咪自己做囉
ig shop的所謂日韓衫,可能淘寶都有
樓主自己都駁唔到你仲衝出黎擋
佢有開post自由 我係咪都有話佢講嘢冇邏輯嘅自由啊? 我鍾意回咩咪回咩囉
你咁樣衝出黎做架兩 咪比我屌囉
所以搭雞棚好成功
之前就分享下啲Hermes Chanel
之後再分享埋衫 再share 下唔同link
再話「原來大家都對我啲衫咁有興趣 咁我代購開又幫埋大家先 一齊著靚衫😍」
好好笑
d衫好貴咩都係幾百蚊一件姐
賣100樓下你先買得起?
闊太咁勞氣去收數啦
不過你可以繼續發揮你屌鳩我地既自由呀
智障仔咁激動
我真係垃圾 你咁有邏輯我真係駁唔到姐
係連登講邏輯真係笑撚死人
繼續推啦謝謝
點睇都你激動啲啦話晒你先係私怨撚
一個唔夠推仲開分身
要推
無人阻止過你回乜喎 你鐘意講乜咪講乜 只係同你講每個人都有開Post自由就起曬鋼
同埋咁樣就係做架兩同比你屌 你呢種精神勝利法都幾厲害
你一陣可以「哎呀 今日又係連登串到兩個連登仔一棟都無 嘻嘻」
藍藍太平時扮哂nice
一講咩「大波衫」就知道冇墨水
原來仲咁快搵到班打手黎
唔怪得ig 仲未上水啦
你唔好咁激動啦
你咁好禮貌 下下都講多謝
覆多你一兩個好閒姐
笑死 原來個啲係你分身 唔怪得
慳番啲錢啦 老公公司等你撲水
咁講
啲時裝店揀貨鋪就係咁運作
都係搜羅一堆唔出名牌子嘅衫,集中喺一間鋪俾時裝精一次過揀黎買

只係人地揀嘅本身都唔係平野咁解(只係歐洲細workshop唔出名)

不過而家網絡太強大,呢類有質素嘅揀貨鋪都少咗
哈哈 由佢啦 明眼人都睇得出佢好嬲

稍為起下佢個底都知佢咩人,做兵做到以為坐正仲嬲鳩個觀音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞