IG偽闊太們為救老公生意搭雞棚高價賣cheap 雞韓國衫

411 回覆
466 Like 37 Dislike
其實唔明有咩咁特別要拎出黎講喎

你呢句唔係就係話緊樓主拎呢班闊太低買高賣呢件事出嚟講?
自己個立論都唔記得 似係你立論站唔穩陣腳
定係你要死雞撐飯蓋話咁樣唔係阻止 單純串下
咁你就真係單純做反駁隊 下下咩都唔講咩都唔提就最合你心意喇係唔係
識有女同事都係IG shop買衫
女人錢係易賺
唔好亂用雞棚嚟個字啦
買得既人與其話俾佢扼不如話只係貪懶
2024鬼唔知嚟d貨cheap雞 自己又懶唔郁下隻手指去search
講下d闊太之間既私怨仲多人關心
D質地真係就算睇 #1樓 果D低清圖, 都睇得出質地用料果陣cheap味
現實一定唔會夠膽著出街
其實淘寶寫住東大門 有啲真係東大門買
同你係東大門拿貨一樣 不過淘寶會貴啲
去拼多多可能30%價錢都唔洗

直接搵工廠攞根本唔值錢

代購的話淘寶好多年前都有,但唔係人人想開淘寶account,同埋唔係人人想花時間分邊間信得過

真正斷人衣食係集運同美元升,令買韓國衫比以往更平
人地賺既就係搵貨既貨時間成本
自己搵緊係平
但如果佢搵哂襯哂賺翻mark up既錢有咩問題
你覺得mark up太多咪唔好買或者自己用圖係淘寶買
做生意既野市場定奪姐
你個名?

定你係佢哋老公?
韓商搵陸廠生產
啲陸廠有料剩都會做埋出嚟賣
所以淘寶同東大門搵到同款其實係無問題
基本上所有ig賣衫都係同一道理
知唔知乜叫雞棚?
私人恩怨無人想知
有閃卡再講
淘寶有好多抄款,要睇埋佢有冇韓國直播
屌咁快上水
睇情況
有啲實物差好遠
主要係相望落本身唔係貼身cutting,但實物勁貼身勁有彈性著到變米芝蓮果種
d料太cheap啦, 送都唔敢著出街啦,
真係未見過著得靚既港女係會著呢d咁cheap質地既衫
想想要個熟女ig
咩野雞棚呀
我以為係呃錢
人地有出貨俾人有咩問題 出面實體鋪咪好多都係咁
原來係咁,陰功
比心機做好自己好過啦
其實點解啲女買衫要幫襯呢啲IG SHOP?
冇牌子, 料又唔靚, 亦唔係特別平
著到上身, 成浸淘寶味出晒嚟

以前條女都鍾意買呢啲衫, 一摸上手, 啲料差到應該著一季就玩完
一問幾錢, 原來又要幾舊水
initial, rococo嗰啲, 係就係千幾蚊件, 但都叫做有設計、料好啲先啦
正常人講「我唔明有咩要攞出黎講」
你可以選擇
1.繼續攞出黎講
2.唔攞出黎講
3.講其他野
4.或者好似啲匡智咁為駁而駁
冇一句禁止佢繼屌呢班「闊太」
點解會有咁多選項啊? 因為語意 字意冇一個位係表達禁止樓主表達

點先叫禁止啊?
「收聲」「唔准你再post」等等

不過我唔夠匡智講
基本語文能力都冇 要人逐字解釋
真係冇咁多力氣
岀嚟做算啦
因為唔識自己上網買+集運/中學生無信用卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞