IG偽闊太們為救老公生意搭雞棚高價賣cheap 雞韓國衫

411 回覆
466 Like 37 Dislike
其實淘寶出同款未必代表佢身上嗰件係淘寶
有無得加錢特別服務
有鈕果d 係
件藍色背心唔係
M太誠信方面都有d問題
之前有人禮貌問佢個鼻邊度整(咁佢個鼻真係有d假)
佢即刻post十幾個ig story反擊, 但理由係個女個鼻似佢(但個女得幾歲而且冇鼻樑)同埋佢老公”come from a good family”所以唔會接受一個整容女人入門, 女人應該對自己有信心bilibala
佢隆胸唔通唔計整容
又話會三月舉行盛大婚禮, 咁最後當然唔見有
Come from a good family 但佢賣翻版袋咁柒
話唔埋呃埋老公自己冇整容所以咁激動
我覺得Mark up都算
最大鑊係佢啲着衫Taste極恐怖
7仔 都十幾蚊 1枝水 , 唔通又雞棚 ?
臭豆腐話明臭既都有人食 螺螄粉又係

闊乜鬼太 咪又係成班坐枱做雞搵水魚嫁既mk妹
闊太邊度闊
咁比人爆出黎賣水魚價都無乜野,自由市場消費者多d資訊知道自己幾時做左水魚有咩問題,定得呢個價就預左比人討論,又唔係一定要幫襯你,亦唔係咩獨市,要買自然會買
多謝淘寶🙏
想知p太老公係開邊間凍肉鋪….
你咁講當然好合理
冇話唔講得
只係我覺得本身呢啲鋪十間九間都係mark up 架啦
都係搵錢 邊個嫌錢腥
但點解樓主特登要開po講呢間野
似係有潛在動機囉
因為佢針對埋人地日常生活 食乜玩乜
又話人搭雞棚(但老實講 我唔覺會有人因為佢日常生活而買佢啲衫 當然都可能我低估普通人智商)
後尾先自透露啲又比人起低搵到
其實係佢同店主有私怨

咁我只係覺得你公開批評人間鋪
咩原因要講埋人日常生活先
咁除左熟人就係或者敵人嘅姐

當然樓主目的達到
多人睇到 我都不痛不癢
呢間
屌你老母牌子都冇嘅純色衫我洗撚用千幾蚊買咩
唔係斷衣食,係等班友再搵唔到顧客笨柒
P太個樣冇嚟貴格
你都好得閒
樓主出post啫,犯法呀,
照你咁嘅意思全連登出post咪都畀你屌老母
正正常常GU都好過呢堆衫
所以唔洗幫襯IG鋪,你估啲客開善堂?
香港地永遠覺得人地賺錢就係有問題,全部成本賣哂比你好唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞