IG偽闊太們為救老公生意搭雞棚高價賣cheap 雞韓國衫

411 回覆
466 Like 37 Dislike
近年活躍於ig 既所謂闊太們 之前都好鐘意約出黎食afternoon tea曬H

不過所謂既闊太姐係小圈子圍爐 好快就各散東西冇再約出黎聚 但各自都繼續係ig 活躍 仲同網民有問有答 真係又有錢又nice !!

原來搞完一大輪 都係為左搭雞棚高價賣cheap 衫
唔知係咪香港經濟大衰退 老公生意冇得再比佢地亂洗錢買Hermes Chanel 仲要出黎賣衫幫補生計
幫老公手冇問題 做生意都係明買明賣
不過扮nice 分享再話幫大家代購 所謂靚野齊分享就有啲假 仲要當人未買過韓國衫魚 賣到高幾倍

一睇質地差到爆既背心吹到女神feel 淘寶店代購 200幾 佢開價高一倍 冇辦法啦 有「闊太」著加持 一樣大把水魚

普通到爆既一件恤衫 一燙就直咁厲害 當然值得賣接近一千蚊啦uniquo gu 就肯定搵唔到咁高質

不過呀闊太taste 都幾差 霉菜咁既背心賣依個價對唔對得住自己良心 吹到自己包哂色咁 平時唔係件件都係名牌嚟既咩

仲有大波衫 同10年前mk 妹著既牛仔短裙褲 咩闊太講野咁冇文化既

不過每個人都係選擇權做唔做水魚 係度闊太真係要感謝一堆水魚供養自己同老公 咁快就爆團了

見到咁好搵點會放過咁好機會 雞棚二號又即將黎緊喇
各位水魚記得留錢供養埋另一位闊太喇

話哂闊太以前淨係會著名牌拎H 宜家咁貼地梗係要支持下
去做雞啦
淘寶斷好多人衣食
其實你淘寶show 出黎個價已經係水魚價你用同一張圖係拼多多搵頂多五分一價錢,十分一機會都大

不過今時今日仲會有人係呢啲所謂網店or 代購到買野其實真係智商稅,抵做水魚
行行都唔掂, 個個要hustle
唔著衫會唔會多啲人買
你係佢ig貼個淘寶link就得啦
樓主好得閒
人哋搵食啫,犯法呀
佢都係賣貴幾舊唔係買貴幾萬
亦都冇用假貨當真貨賣
照你咁嘅意思全香港買衫嘅舖頭都要畀你屌老母
做生意就梗係要賺錢㗎啦唔通做善事呀
又咁講,着衫來講,識穿搭同埋搵岩自己cutting重要啲,貴唔貴都唔係重點。有一兩件名牌或者拎個名牌袋 戴隻錶大家就知你咩料

不過啲女人衫,真係無乜價格reference,無牌子既,幾十蚊料幾十蚊工,賣成千,越少布越貴,設計都係你抄我我抄你
Hi事主 可唔可以解釋下點解你要賣啲垃圾衫呀
成班老雞,個閪就闊
而家仲有更加搵笨
開始有港女ig shop 賣泰國衫
在翟道翟幾十蚊一條裙拎返黎賣400幾500
依班呀嬸而家先黎學人賣韓國衫已經遲啦
所以闊太們搭雞棚好成功
班水魚以為自己同人同款就係同level
佢哋賣人物設定
唔着衫就冇咗名牌太太光環
其實唔明有咩咁特別要拎出黎講喎
所有商業交易都係低買高賣架啦
轉地方賺價差 如果條女賣平過淘寶你先貼啦
定價幾高賣家自訂 買家啱咪買囉 唔啱咪唔買
市場會反映出黎

條女生活同你講嗰啲咩供養佢去旅行嗰啲野
你出街食飯 搭車 買樓 全部夠供養緊賣家去吃喝玩樂添
你唔貼佢地出黎反
宜家分享下吹水姐
我有阻止佢繼續賣cheap衫咩
都係比大家笑下班水魚
我又真係幾得閒 起碼唔洗為老公撲水賣衫先
留意翻
淘寶店係代購黎 已經markup 左
同你講野都反智
我拎出黎同人分享下笑班水魚都唔關你事喎
係咪偽闊太呀hi
以圖搜尋呢個功能真係殺傷力大
你係咪咁撚蠢 姐係有日有條友賣野平過成本價你先貼啊 細佬咩 廢過駁嘴隊
咁你應該貼啲水魚 貼幾個阿嬸出黎做咩
你值頭匡智添
唔markup 個價點扮闊太呀
賺得少咪做cheap個場
好似咁你話係雞棚咁都要營運成本
賣衫都算
但佢賣啲衫都算核突。睇相都覺得質地曳
睇落似葵廣$50 件也不屌個啲衫
咁都夠膽死賣幾百蚊
我見親呢d貴婦high tea旅行相就覺得好撚核突
隨時佢老公只係個普通打工仔都未定
係分享定批鬥,大家有眼睇啦
有啲人一事無成又一味憎人富貴厭人窮,對社會完全冇益處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞