召喚痴線西 (244)

1001 回覆
24 Like 6 Dislike

喺Katina ig repost 佢啲friend嘅stories度睇到
呀新郎啲兄弟 全部都50+ 嘅uncles嚟
sls啲兄弟個款似生得katrina出
左二嗰個
佢頂唔頂得順啲玩新郎遊戲㗎
lm
原來佢地一起左5年了
katrina有5年咁耐 定係阿妹
結婚個speech佢地話2018年一齊,2020求婚,跟住結婚個日係5周年
佢咁精明 一個願打一個願挨姐
又無人揸住支槍叫佢比人搵笨
佢收得好埋下
酸黃兩公婆啲嘴臉真係西到

成日一路食到japjap聲一路講野,大佬其實可唔可以呑左先講,影到哂個口入面啲野食真係好核突

佢個tb老公扮食家乞人憎到,唔係食過最好食嘅都要屌一餐

酸黃個好朋友嘉殷個名都打錯,真係難怪人地成班唔同佢玩

最後仲搞笑,話唔「勉強自己」繼續食落去,大佬乜咁難為你,要勉強自己講到自己好偉大為左觀眾先食咁,on9到
鰻魚唔係就係要食啲汁咩如果唔係你不如食鱔啦
利申 唔係食家 不過自己食鰻魚會想多啲汁

感覺條死八公硬係要搵啲嘢嚟挑剔吓
好明顯係中間分開過
隔離Cambridge post 有人爆左疫情無得俾人包
先同返男方一齊

Btw 重以為佢唔要人,之後會揾到個更加有錢添
睇黎25歲後都好難再識新圈子同新人
冇朋友?
2020求婚我唔係好信 嗰陣阿妹plan婚禮咁大陣仗 大家兩姊妹點會唔一齊plan wedding嘢po ig
急到我覺得似有左先咁趕
2020求婚,之後分開左,咁就無左件事架啦

之後唔知幾時一齊返。。

同依家急結婚,兩回事

不過依家真係好急好趕,我都估有左。。
感覺佢個tb 老公死都要懶係與眾不同咁款
顯得自己好撚識食 酸黃又好似真係好崇拜自己老公咁「識食」
Mandic文迪介紹好睇好多,尊重觀眾同尊重食物好重要. 佢哋一直都做唔到,人有高有低,唔需要成日一個高姿態同教人語氣去做人.

好明顯佢只係好彩,唔係有料,同埋唔好再抄襲其他foodie. 人哋去完嗰啲地方食完嗰啲野就會過1,2個月出現係佢個channel.

之後就話自己剪同食得好辛苦
睇唔過眼攞完人功勞之後就話係自己!!
有女仔ok同返ex一齊但用返之前嘅舊求婚咩
急到連新求婚加plan wedding嘅事情都係冇係ig大肆宣傳
好鬼喎 佢呀妹個意大利世紀婚禮都宣揚咁多
家姐結婚點會準備咁少幾個月前先po 返條仔上ig
一嚟就結婚
李福正正柒頭 諗住自己比條女周到就攬埋兩個兄弟落水 抵撚死架佢
見酸黃成日打卡自己做運動都淨係得踩單車
日日暴飲暴食究竟齋靠單車機可以減到幾多肥
踩完又再食過
唔肥落去都偷笑啦仲諗會減到肥
辛苦晒佢聽日又要去旅行又要再食
接新娘會唔會玩到骨折
新郎做邊行?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞