IG偽闊太們為救老公生意搭雞棚高價賣cheap 雞韓國衫

411 回覆
466 Like 37 Dislike
想睇本身個樣
以前仲好鍾意喺屋企入面部lift前影相㖭
原來已經搬走咗
坐埋食嘢啲位仲窄過茶仔

咁叫闊太!?
未見過真闊太會著淘寶

以前都係咁做啦
只係未有淘寶app
面世後直接跳過中間商
中間商啲人失業
馬雲都講過實體店會收皮
一早要準備轉型

雖然做朋友係無年齡界限
但都好似有少少格格不入
朋咩友
其他人靠痴影相打卡姐
可能影完相就翻去400呎屋企
咁有無人知道佢老公做咩?
開返關後
好似日日去旅行
無喺過香港咁
東門同東大門都差唔多
我高級會員
條友可能屌我屌到比人block咗account
突登再開個新嘅嚟屌鳩我

小妹都有hater
yeah
佢老公做咩?
如果真係有錢人家
真係未必會鍾意呢啲車模
仲有另一個偽闊太 monicaxxxx
之前買真hermes chanel 買到出咗個himalayan 成功儲到一大堆followers
但佢d真名牌從來都冇帶過出街 淨係喺屋企孭住影相
懷疑做埋hermes代購再賺一筆(今年都冇見過佢喺專門店出袋, 唔知係咪比人blacklisted)
呢排又係走去賣韓國衫, 仲賣埋老翻抄款hermes chanel loro piana 袋同鞋, 肉酸到呢
佢啱啱post話一個月營業額80萬
真係多水魚
Katrina 扮人老婆比Hermes blacklist 都好柒
我要見到你
那怕上山斬柴
兩個建築個新世界

一search入去
第一張相就係himalayan
仲要原來係2022年12月嘅相
專登pin做第一張
佢應該真係好自豪
件針織衫咁樣點睇都係本身design啦
原來班偽闊太一早有人賣緊 唔怪得個個衝去做代購啦
但闊太們 韓國代購興左十幾年喇 係咪依排老公生意不濟應付到啲富貴生活 要自己出黎搵水魚搵手袋錢
啲款究竟佢仲冇taste過imblueueue
原來啲闊太都用淘寶
用 d hermes會唔會10個有9個假 得1個真
即刻覺得貴得有道理
之後咪有個比人爆左住公屋用假野
宜家ig 都dele 左
總有啲人係有錢但無時間研究點外國買野
Monica 闊太賣翻版Hermes Chanel仲冇良心過imblueue 仲要sold out 好多水魚

闊太們ig 做咩咁靜
Mon 連登仲貼過啲kol
人地韓國著哂Thom Browne Fendi Bvlgari, 邊有人著呢d 濕鳩淘寶衫
你以往愛我愛到不顧一切
將一生青春犧牲給我光輝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞