IG偽闊太們為救老公生意搭雞棚高價賣cheap 雞韓國衫

418 回覆
468 Like 37 Dislike
韓國網 集運/ 韓國代購有啲舖頭良心啲 賣300-400已經係人哋出嚟返工套裝既質素 唔係闊太啲小背心
雖然覺得而家啲韓國代購舖都食水深 寧願去旅行買返嚟好過啦
冇問題
Post出嚟睇吓大家點睇姐
買開韓國衫嘅人一睇就知佢咩料啦 用心不良
求網址? 韓網送到香港,運費貴?
堆衫一睇就知淘寶cheap料貨

旺中,葵廣都好過佢
大把水魚啦呢個世界

又唔係詐騙

佢講得出咁嘅嘢, 99%佢自己知道已經比 hermes blacklist左
M太logic係個袋唔係100%一樣就唔叫replica
可能佢深深不忿hermes blacklist左佢
日提夜提佢個喜馬拉雅但從未見過佢拎出街
係咪已經轉左手
似轉咗手啦
如果唔係日拎夜拎 買餸又拎 做運動又拎
全部都係打底衫款
下成日擺去貓酒店
唔怪之得個老公唔見得光咁
上次p搞太代購,比起blue!p太起碼有誠意啲
不過唔知markup 幾多
之前有人話佢屋企喺元朗有背景,而佢本人又係個mk妹,哪怕佢依家全身名牌都遮唔到佢好cheap嘅氣質
瘦到得返棚骨咁,同埋個樣睇落好命苦,對比其他人雖然都係瘦但人地都叫有返啲肉
偽闊太怕柒唔夠膽打埋價錢
咁樣衰嘅衫唔知開價幾多呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞