[偉大的左後衛]車迷季初繼續怒屌鳩層討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
直接扑暈自己等8月31號

扑大力啲等出年831好過
直接扑暈自己等8月31號

扑大力啲等出年831好過

出年7月1 呀
L’Equipe:

Man United agreed personal terms with Serge Aurier 2 weeks ago but Mourinho sees his squad is nearly excessive at the moment. They must sell before they buy.

Tottenham now close on ‘agreement in principle’ to sign player, wages already agreed with Aurier.

Chelsea, who were said to be interest on Aurier as well. They have not agreed any terms with either player or club yet.
好波

高層好波

依個無乜所謂

你個取消佬已到米蘭

老鼠又燈
快啦,簽多幾個妖人啦

簽咗啦
咩15歲蘇格蘭神童
仲有個英乙16歲後衛唔知邊個黑人前球員個仔嘛

第一次見呢個名

呢個名正正常常啦
Djidji呢個先過癮

真山神

23碎,未代表過大國腳,踢中中/攻中,都算係馬賽主力

今年一月先轉去馬賽 半季有1入波7助攻

我車都轉玩潛力未來了

依d好過買飲水啦

亞衣夠法甲一季17球啦,
唔知呢件伏唔伏

呢個名正正常常啦
Djidji呢個先過癮

真山神

我車都轉玩潛力未來了

依d好過買飲水啦

唔知呢件伏唔伏

法甲真係刷數據
悶到雷斯都走番黎
早兩日尼馬果球d人係度吹奏尼馬幾勁幾勁
講真果球波係英超一早比人閂番出黎
扭唔扭到入禁區都成問題
見到guardian 吹華dee
李城變衛星球會

呢個名正正常常啦
Djidji呢個先過癮

真山神

我車都轉玩潛力未來了

依d好過買飲水啦

唔知呢件伏唔伏

法甲真係刷數據
悶到雷斯都走番黎
扭唔扭到入禁區都成問題

睇Sanson j片 已經見到法甲防守好廢
唔跟人 成日空q晒

呢個名正正常常啦
Djidji呢個先過癮

真山神

我車都轉玩潛力未來了

依d好過買飲水啦

唔知呢件伏唔伏

法甲真係刷數據
悶到雷斯都走番黎
扭唔扭到入禁區都成問題

唔跟人 成日空q晒

法甲屎還屎
不知幾多好野執
睇你眼光好唔好姐

呢個名正正常常啦
Djidji呢個先過癮

真山神

我車都轉玩潛力未來了

依d好過買飲水啦

唔知呢件伏唔伏

法甲真係刷數據
悶到雷斯都走番黎
扭唔扭到入禁區都成問題

唔跟人 成日空q晒

法甲屎還屎
不知幾多好野執
睇你眼光好唔好姐

Yes夏神巴哥咪又係法甲執返嚟

呢個名正正常常啦
Djidji呢個先過癮

真山神

我車都轉玩潛力未來了

依d好過買飲水啦

唔知呢件伏唔伏

法甲真係刷數據
悶到雷斯都走番黎
扭唔扭到入禁區都成問題

唔跟人 成日空q晒

法甲屎還屎
不知幾多好野執
睇你眼光好唔好姐

azp 都係仲要又係馬賽
D轉會新聞開始黎料

Sandro Sanson Drinkwater Vardy Fabinho Cerdic 31/8一字排開
L’Equipe:

Man United agreed personal terms with Serge Aurier 2 weeks ago but Mourinho sees his squad is nearly excessive at the moment. They must sell before they buy.

Tottenham now close on ‘agreement in principle’ to sign player, wages already agreed with Aurier.

Chelsea, who were said to be interest on Aurier as well. They have not agreed any terms with either player or club yet.
好波

高層好波

依個無乜所謂

你個取消佬已到米蘭

老鼠又燈

佢真係好撚燈得
上季反牙朗
點知愈打愈好

依d好過買飲水啦

唔知呢件伏唔伏

法甲真係刷數據
悶到雷斯都走番黎
扭唔扭到入禁區都成問題

唔跟人 成日空q晒

法甲屎還屎
不知幾多好野執
睇你眼光好唔好姐

執左返來先 都唔夠人
D轉會新聞開始黎料

Sandro Sanson Drinkwater Vardy Fabinho Cerdic 31/8一字排開

AOC

依d好過買飲水啦

唔知呢件伏唔伏

法甲真係刷數據
悶到雷斯都走番黎
扭唔扭到入禁區都成問題

唔跟人 成日空q晒

法甲屎還屎
不知幾多好野執
睇你眼光好唔好姐

仲有簡迪都係法甲中下遊執到
Sanson = Next Dijikiijgko
加拿斯 艾辛 馬路達

全部法甲買返黎
加拿斯 艾辛 馬路達

全部法甲買返黎

施治都係啦
中獎機率高到咁都嫌三嫌四
仲有都唔係貴
NO BID呀
成班精蟲上腦

加拿斯 艾辛 馬路達

全部法甲買返黎

馬路達喺國際賽出咗名先買
感覺到就黎有done deal
Belotti
感覺到就黎有done deal

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞