[偉大的左後衛]車迷季初繼續怒屌鳩層討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
好似真係簽cedri

簽到先算

呢個好笑

屌 呢個一定要推

呢個上埋報的

條撚屌好串
但系駁吾刀
好似真係簽cedri

hawks said all no bid
好似真係簽cedri

hawks said all no bid

o ..好彩
馬紀筠真人上lihkg熱門post

Don't make stupid person famous

經歷過mr love, Emilia 仲唔明

Don't make stupid person famous

佢本身已經夠famous

遲下應該就俾連登仔反了
有邊個經兩登上位嘅最尾無俾人反呀

擺明係佢條仔撚狗
Sky Italy: PSG close to €140m (& Lucas Moura) deal to sign Kylian Mbappé from Monaco. PSG also want Fabinho. Total cost of deals €220m

Candreva係咪已經無希望
買多個前峰打352啦
No bid FC
Interested FC
Considering FC

見到你係咁問佢野
好冧佢?

遲下應該就俾連登仔反了
有邊個經兩登上位嘅最尾無俾人反呀

達哥又話奶共
熊仔頭又話MK
連尼住又話小學雞
21/8 尋晚賤種拖肥大戰完mc
25/8 星期五凌晨作客克羅地亞野
27/8 星期日作客車
27/8 星期日作客車

仲要紅埋師奶達連

見到你係咁問佢野
好冧佢?

反正都被人定期拎出黎笑
不如企出黎
27/8 星期日作客車

仲要紅埋師奶達連

佢地買左多人輪換
仲有施格臣
27/8 星期日作客車

仲要紅埋師奶達連

佢地買左多人輪換
仲有施格臣

放心
鬥少人嘅話我哋贏撚硬
27/8 星期日作客車

仲要紅埋師奶達連

佢地買左多人輪換
仲有施格臣

bakayoko瘋狂犯規
施古臣應該笑撚住踢
Fabinho 80m

認真想車買佢

之前話50m都唔要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞