[偉大的左後衛]車迷季初繼續怒屌鳩層討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
21/8 尋晚賤種拖肥大戰完mc
25/8 星期五凌晨作客克羅地亞野
27/8 星期日作客車

仲要紅埋師奶達連

佢地買左多人輪換
仲有施格臣

bakayoko瘋狂犯規
施古臣應該笑撚住踢

又要og了
27/8 星期日作客車

仲要紅埋師奶達連

佢地買左多人輪換
仲有施格臣

施古臣應該笑撚住踢

施格臣尋晚表現麻麻
baka話估唔到自己係踢足90min
27/8 星期日作客車

仲要紅埋師奶達連

佢地買左多人輪換
仲有施格臣

施古臣應該笑撚住踢

施格臣尋晚表現麻麻

下場 朗隊 對 朗隊
baka話估唔到自己係踢足90min

佢個位都冇人換
唔通真係換SCOTT出黎咩
27/8 星期日作客車

仲要紅埋師奶達連

佢地買左多人輪換
仲有施格臣

施古臣應該笑撚住踢

施格臣尋晚表現麻麻

D死球
Speaking to SFR Sport, Bakayoko said: "Yeah, I held on. Of course, it wasn’t easy, I needed to get the rhythm. The Premier League is so different from Ligue 1.

"I got to see it from the first minutes. So I needed to be ready. In general, I’m a little bit mixed about my game. I had some good moments, but some bad moments too.

"Like I said, I need to get the rhythm. It was first match since the injury so, it will come, but I’m happy overall."

When then asked about his Chelsea debut, the 23-year-old said: "It was something special. It was my first match coming back from my injury.

"Since I signed, I was looking forward to wear that shirt. That’s done now, I’m really happy and we won too so it was a very good day.

"I'm happy for the team, we get our first three points so it’s great for the future."

"I didn’t expect to play 90 minutes on the pitch."
果日睇熱刺
真係好驚藥膏要抬返出黎
有下個屎忽撞到
真係嚇到心都離
簽多三個人
幫三位手足含撚

Meeeee
馬紀筠真人上lihkg熱門post

Don't make stupid person famous

經歷過mr love, Emilia 仲唔明

佢本身已經夠famous

見到你係咁問佢野
好冧佢?

個post 幾百個回覆我問咗2句叫"係咁"
我係一個無聊癲佬要打發下時間
幫閪女人/nigga治喪委員會正式成立

幫埋你全族搞

老鼠咪成日jer自己手足內戰ok?

情趣黎

Don't make stupid person famous

見到你係咁問佢野
好冧佢?

佢條毒撚前世未見過女人咁撚樣

我離婚嗰時你仲未入青山呀

見到你係咁問佢野
好冧佢?

佢條毒撚前世未見過女人咁撚樣

我離婚嗰時你仲未入青山呀

如果你早幾年入青山就見到我
等我出返黎可以請你叫雞嘛

見到你係咁問佢野
好冧佢?

大家男人明架喎 做乜咁大反應
對。
第一次留意佢就係上年後備入替 (阿仙奴果場)
留意佢底線出波 - 靚波,落點準, 有望一望先出,唔係亂出。 線路亦都好。
好記得當時 樂視 旁白都讚佢。
之後基本上 Alonso,干提 我都一直讚左一年。
有一場Alonso 冇出,
夏世三 即時打得差左。
Hazard + Alonso 就好似 皇馬 C.Ronaldo + Marcelo 咁
Kenny

見到你係咁問佢野
好冧佢?

話明係癲架嘛 梗係情緒波動大
講質素其他tg gp 些牙嗰啲正得佢多
有冇巴打玩fantasy

見到你係咁問佢野
好冧佢?

佢質素好差喎ching
又要講多次:
垃圾車收皮啦
呢一世都唔好買人啦

見到你係咁問佢野
好冧佢?

佢質素好差喎ching

有樣睇嘅流出/自拍會有興趣過無樣

見到你係咁問佢野
好冧佢?

咩tg gp啊

見到你係咁問佢野
好冧佢?

咩tg gp啊

https://t.me/lihkggroup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞