[偉大的左後衛]車迷季初繼續怒屌鳩層討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
之前仲話要買個土耳其罰球王 笑死人
Kante 唔知幾時開始學識first touch 轉向 勁咗好撚多

呢期仲因爲前面太廢 自己一條友爆上去
睇佢踢波真係會「痴撚線」咁叫出黎

寧願做番安

寧願用番安
Kante 唔知幾時開始學識first touch 轉向 勁咗好撚多

第二球佢帶波殺上去果下kane 攬都攬唔住

個下痴撚線

個下痴撚線

https://twitter.com/ChelseaGIFs/status/899483221645250561
J片重溫 連埋入波
尋日 Willlan 踢到六七十分鐘有段時間連跑都唔跑,行行企企,直到柏度場邊熱身先爆返一段仔,睇落真係有啲野,啱啱開季無理由無氣唔跑,唔通真係 will lan?

依條友。。。。。
嘩 今次真係仲覺眼 仲話唔係分身

個下痴撚線

https://twitter.com/ChelseaGIFs/status/899483221645250561
J片重溫 連埋入波

睇返就嬲,Kante由爆上去到畀波都咁完美
亞衣呢條打靶仔唔好話控個波
連波皮都掂唔到

點覺眼?

依條友。。。。。

死撚開啦柒頭屌你老母

你老味笑到我
又估唔到你玩呢招

個下痴撚線

J片重溫 連埋入波

睇返就嬲,Kante由爆上去到畀波都咁完美
亞衣呢條打靶仔唔好話控個波
連波皮都掂唔到

亞衣好似操完個body之後仲廢左

真 邊有咁快
十幾秒就覆咗

依條友。。。。。

死撚開啦柒頭屌你老母

你老味笑到我
又估唔到你玩呢招

依條友。。。。。

死撚開啦柒頭屌你老母

你老味笑到我
又估唔到你玩呢招

笑到仆街,現曬型
Kante 26歲都未破處,儲埋儲埋d精力放哂係足球上
咁樣你同奸奸有咩分別

真 邊有咁快
十幾秒就覆咗

咁岩望到

今次真係斷到正一正
Kante 26歲都未破處,儲埋儲埋d精力放哂係足球上

你都幾好j
咁樣你同奸奸有咩分別

真 邊有咁快
十幾秒就覆咗

咁岩望到

今次真係斷到正一正

比我會用兩部device同時留言
但講唔同既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞