[偉大的左後衛]車迷季初繼續怒屌鳩層討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我地仲有Happy仔,買埋VVD唔止天神要走,
下季連Happy仔都準備收皮

3後不嬲唔會再預佢

Happy仔控掂個波先啦
luiz打中場太易上腦 會亂咁黎

上場都唔算好上腦
而且上腦喺中場無喺中堅咁大件事

上場咁防守性梗係唔上腦啦
一陣鳩衝唔回防就仆街
中堅呢個身份令佢限制自己唔上腦

3後不嬲唔會再預佢

Happy仔岩先續左6年約,
唔預佢做乜唔索性賣走佢算
Lemar come plz
Cahill 🤔
我j青訓你未撚戒奶啦

講心痛我仲心痛過你

但現實黎講天神防守力比唔上vvd

而vvd既身體質素,防守,高空波能力都極強,未來依2季會係現役最強中堅。

好難取捨,天神依d親生仔唔想佢走,但依家咁多中堅佢好難上位,唉

屌 咁點解要係球隊最唔需要買人果個位買人先
姐係如果買到donnarumma同紐亞就一定要買
因為佢好過古圖斯?

大佬唔係咁架嘛
Carrasco come

3後不嬲唔會再預佢

賣到個好價錢

3後不嬲唔會再預佢

6年內換教練轉番4後防咪有佢份
唔岩既呢6年可以不斷借借到有人買
我j青訓你未撚戒奶啦

講心痛我仲心痛過你

但現實黎講天神防守力比唔上vvd

而vvd既身體質素,防守,高空波能力都極強,未來依2季會係現役最強中堅。

好難取捨,天神依d親生仔唔想佢走,但依家咁多中堅佢好難上位,唉

屌 咁點解要係球隊最唔需要買人果個位買人先
姐係如果買到donnarumma同紐亞就一定要買
因為佢好過古圖斯?

大佬唔係咁架嘛

現實D
azp既逼搶同用球能力太強,最無可能郁就係佢

我就算當Cahill長期收皮

Christensen要同Luiz甚至VVD競爭中間個位

Rudgier就要同VVD爭

早d肯買咪唔洗買迪加囉,皆大歡喜

掉轉左
係VVD條仆街早D肯遞紙就唔駛買迪加
係咪買唔到中場 想改造雷斯打中間 所以先買vvd
唔係話盲撐青訓
但天神咁有質素都無機會上位
咁其他個d切切 譚仔真係可以死埋一二邊啦

掉轉左

我就係依個意思

迪加打得咁好 有咩好後悔買佢
唔係話盲撐青訓
但天神咁有質素都無機會上位
咁其他個d切切 譚仔真係可以死埋一二邊啦

有時真係時也命也,華舒福我敢講唔撚係傷晒d人 v82焗用佢,佢依家可能仲踢緊u21比賽

命佢老母
咁依家你有得揀唔買人架嘛?
中堅位最唔缺人你去買乜撚野先?

掉轉左

我就係依個意思

迪加打得咁好 有咩好後悔買佢

我都覺vvd防守係幾好 但係用波唔一定好過迪加
而且迪加後生佢幾年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞