[偉大的左後衛]車迷季初繼續怒屌鳩層討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
15年前果隊車狗就有時間比切仔呢d磨練
當年林伯特都係咁

你出少句聲啦仆街,之前就龍虎屌,依家就切仔

企撚開啦屌你老母

你共產黨呀?

死撚開啦仆街

有屌錯咩, 佢係車狗真係冇咩表現
踢埋d擦鞋波
當年林伯特都係咁

企撚開啦屌你老母

你共產黨呀?

死撚開啦仆街

踢埋d擦鞋波

咁你就咪撚出黎柒啦仆街,我地依d不離不棄既一定笑柒你依d見高拜見低踩既柒頭皮架啦

你柒左咁多次都出黎啦
你唔縮返入你老母個臭閪?
當年林伯特都係咁

企撚開啦屌你老母

你共產黨呀?

死撚開啦仆街

踢埋d擦鞋波

咁你就咪撚出黎柒啦仆街,我地依d不離不棄既一定笑柒你依d見高拜見低踩既柒頭皮架啦

你柒左咁多次都出黎啦
你唔縮返入你老母個臭閪?

柒得過你條懵撚

放棄反安,柏度依d垃圾,風光達

343, 界龜頭, 玩分身。。。

呢個好笑
兩個鬥柒
今場比賽所有數據都會顯示熱刺形勢一面倒壓住車路士嚟踢,但干地排得出呢個352又或者更接近係3511嘅陣式,應該都一早預咗,前場只係留摩拉達同韋利安做反擊,摩拉達留守中路最前線,韋利安有少少半個自由人嘅角色,前場左中右邊度有空間突破,邊度需要佢佢就去邊,論發揮,韋利安嘅表現甚至比今仗梅開二度嘅馬高斯阿朗素(唔係麥基咩?)更出色!比賽尾段干地兩個換人調動,收起韋利安其實都無可厚非,當時仲領先緊1比0,戰術成功,實在無必要走去郁條8人防線(唔計門將喇!),而且打反擊嘅體能消耗極大,換晒最前果兩個都係合理調動。

邊位巴打寫既?
今場比賽所有數據都會顯示熱刺形勢一面倒壓住車路士嚟踢,但干地排得出呢個352又或者更接近係3511嘅陣式,應該都一早預咗,前場只係留摩拉達同韋利安做反擊,摩拉達留守中路最前線,韋利安有少少半個自由人嘅角色,前場左中右邊度有空間突破,邊度需要佢佢就去邊,論發揮,韋利安嘅表現甚至比今仗梅開二度嘅馬高斯阿朗素(唔係麥基咩?)更出色!比賽尾段干地兩個換人調動,收起韋利安其實都無可厚非,當時仲領先緊1比0,戰術成功,實在無必要走去郁條8人防線(唔計門將喇!),而且打反擊嘅體能消耗極大,換晒最前果兩個都係合理調動。

邊位巴打寫既?

又平衡世界
迷安

邊位巴打寫既?

cls😂

睇左另一場波
cancelo Inter 體測了

邊位巴打寫既?

willian good

邊位巴打寫既?

邊位巴打寫既?

Lan
Kante 唔知幾時開始學識first touch 轉向 勁咗好撚多

呢期仲因爲前面太廢 自己一條友爆上去
睇佢踢波真係會「痴撚線」咁叫出黎

第二球佢帶波殺上去果下kane 攬都攬唔住

個下痴撚線

https://twitter.com/ChelseaGIFs/status/899483221645250561
J片重溫 連埋入波

世三份工都撈埋
簡迪體能應該99
Kante 唔知幾時開始學識first touch 轉向 勁咗好撚多

呢期仲因爲前面太廢 自己一條友爆上去
睇佢踢波真係會「痴撚線」咁叫出黎

第二球佢帶波殺上去果下kane 攬都攬唔住

個下痴撚線

https://twitter.com/ChelseaGIFs/status/899483221645250561
J片重溫 連埋入波

世三份工都撈埋

好有爆旋高基連個feel
簡迪體能應該99

世三以外我轟另一世界級球員
簡迪體能應該99

世三以外我轟另一世界級球員

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞