[偉大的左後衛]車迷季初繼續怒屌鳩層討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Draxler又無

達斯拿睇佢去psg 都知佢無咩鬥心,而家又揀去做拜狗,條友應該成唔到大器
一條玩分身既老鼠
一條刷存在感既柒頭

WillianBB 都是老鼠分身
咩鼠囝人唔笑狗都吠
乜柒target都無
乜柒target都無

乜柒target都無

應該得簡慕華同100分有BID
但人地都未必放
四大皆空
究竟老鼠有幾多個分身
又柒鐘又lanbb
一條玩分身既老鼠
一條刷存在感既柒頭

咩鼠囝人唔笑狗都吠

屌你老母比d質素啦

你開分身開得唔夠質素有咩計
港超post會員鼠囝高質好多
Chelsea ready to wait for Virgil Van Dijk as they step up transfer activity before window shuts (Telegraph)
一條玩分身既老鼠
一條刷存在感既柒頭

咩鼠囝人唔笑狗都吠

屌你老母比d質素啦

你開分身開得唔夠質素有咩計

真係唔好屈佢開分身

佢多重人格 24隻老鼠
Chelsea ready to wait for Virgil Van Dijk as they step up transfer activity before window shuts (Telegraph)

做乜撚野啊
天神愈來愈好喎
買vdijk我屌高層老母

做乜撚野啊
天神愈來愈好喎

其實長遠來講 無壞
luiz 可以free 出嚟打cdm

做乜撚野啊
天神愈來愈好喎

其實長遠來講 無壞

Cahill 又無撚用
話時話鼠囝會唔會改名
話時話鼠囝會唔會改名

鼠囝改名既話會冇左果種霸氣

做乜撚野啊
天神愈來愈好喎

其實長遠來講 無壞

Cahill 又無撚用

屌 luiz打cdm咪天神打中堅囉
vdijk又唔係頂級到必買個類
又大傷完
買條柒咩
唔好講咁多 有咩買咩 反正唔係我比錢
買佢分分鐘要50m
留番d錢好過
唔好講咁多 有咩買咩 反正唔係我比錢

你撐vdijk姐係唔撐天神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞