[偉大的左後衛]車迷季初繼續怒屌鳩層討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔支持再買前鋒,除非真係勁+潛力(Dybala,O.Dembele)

咁邊個sub達

無鋒陣>Remy>Ayi

Remy都冇上陣運,訓練時踢到曉飛都冇用

佢完成到訓練唔傷先再講啦
Alonso kante hazard
是但一件大傷立即要護級
是但一件大傷立即要護級

曼聯傷普巴,盧卡古,馬迪 是旦一件大傷都會無前4

咪傻啦
沙皮狗算撚數啦
一係叫下體會買佢
一係坐兩年
是但一件大傷立即要護級

曼聯傷普巴,盧卡古,馬迪 是旦一件大傷都會無前4

咪傻啦

你識閪波咩on9

巴塞傷美斯 咬人 拉傑迪咪一樣含撚

ching sick ball
有無琴日kane 爆旋陀螺gif
Chelsea have moved as favourites to sign Riyad Mahrez from Leicester [Skybet] #CFC

車變左 Mahrez 留隊外 skybet 最熱門
Chelsea have moved as favourites to sign Riyad Mahrez from Leicester [Skybet] #CFC

呢個好J,買埋達斯拿有四個正常翼

真係唔明點解唔買mahrez 球會講明俾到價就放 球員開晒口話big6就會去 有個人技術+key pass 補強條鋒線根本一流 個40m走去慳 dllm西女人
有人肯黎就即deal啦,去到呢個地步
馬列斯都j,唔覺得佢好過柒頭安

得奪冠果季開春藥mode屈機,
之後都係普通料黎

肯黎咪算

得奪冠果季開春藥mode屈機,
之後都係普通料黎

玩政治姐...我轟最多政治家

堅定流 我前幾日已經講緊佢岩晒 加多個中場同100分就夠晒 前就

佢今年開季有番d 料喎

真係唔明點解唔買mahrez 球會講明俾到價就放 球員開晒口話big6就會去 有個人技術+key pass 補強條鋒線根本一流 個40m走去慳 dllm西女人

仲要只係€40m
馬列斯自己亦講過欣賞軌
都仲唔做野
一係你就買world class,一係買潛力,屌你老母買隻見晒頂既攻擊型2線球員做乜

你話中後場要工兵就話姐,前場要工兵我用柒頭安唔好?

就係好過柒頭安囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞