[偉大的左後衛]車迷季初繼續怒屌鳩層討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔係話盲撐青訓
但天神咁有質素都無機會上位
咁其他個d切切 譚仔真係可以死埋一二邊啦

有時真係時也命也,華舒福我敢講唔撚係傷晒d人 v82焗用佢,佢依家可能仲踢緊u21比賽

命佢老母
咁依家你有得揀唔買人架嘛?
中堅位最唔缺人你去買乜撚野先?

vvd真係world class,可以帶領球隊更上一層樓。

如果球隊係買了vvd都仲會補強其他位置真係無理由去反對

如果係用左筆錢就唔追其他人就真係如你所講

呢個唔認同
踢修仔點證明到佢world class先
vvd = middle CB
#Chelsea have made it clear to Southampton they remain interested in Van Dijk, but have also agreed to respect their stance. [Telegraph]

其實咁都唔錯
只要修仔企硬唔賣就得 應該唔會賣去利
Rooney
做得好防守既歐聯都有好表現
Walker
sane踢wb
moses完勝
Walker

獲狗柒到
Walker

fantasy league 入撚咗佢啊屌你
Walker

我入左rooney
Walker

我入左rooney

all in咗達囝
Walker

踢開MMA係唔同啲
哥狗:我有美斯我駛輸
愛記d後生仔好好j
愛華頓個舒拉達連紅左
留意到有鏝批判迪布尼廢
我地仲有Happy仔,買埋VVD唔止天神要走,
下季連Happy仔都準備收皮

如果買vvd干地條痴線佬會唔會咁排呢

C13
天神VVD迪加
Azp K7 雷斯 M3
M9 H10

條防線

343就

C13
天神VVD迪加
Azp K7 雷斯 M3
P11 M9 H10

352就

C13
天神VVD迪加
Azp K7 雷斯 巴卡 M3
M9 H10

有巴卡打到中場中,再加埋法比打派牌型中場,打343強攻或者打352放波既時候用
其實雷斯打中場機會已經相對少,係用3個中場中打防守先有機會,中堅亦齊人,所以買vvd個迫切性好低
右翼衛右翼反而更需要
另外,有速度既左翼衛都係必要,對某啲隊伍阿朗速度不足會好明顯,雖然迪加比Cahill快好多可以幫到手,但始終有個速度高既替補係依啲時間幫手更好
留意到有鏝批判迪布尼廢

原價接收
clasie
Any new 屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞