【死馬當羅馬醫】羅馬暨經典名帥摩連奴聯合討論區 - (102)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
2024-08-04轉會消息:
轉入:
西班牙右閘,真藍黑Hijack,球員偏向真藍黑。

轉出:
K2有機會去比鍚達斯
A9走唔到,米蘭興趣減,真藍黑買左前鋒頂斯卡馬卡
打錯
2024-08-08轉會消息:
轉入:
西班牙右閘,真藍黑Hijack,球員偏向真藍黑。

轉出:
K2有機會去比鍚達斯
A9走唔到,米蘭興趣減,真藍黑買左前鋒頂斯卡馬卡
我覺得K2 必須走,留係到無用

但A9走唔到都仲可以留低做替換,期望佢大傷後表現再回復返啲,可能都仲有dd用
K2唔走都無用喇~
佢現在可以去建身室,睇下幾時鎖locker,唔比入飯堂~
然後死死地你去土耳其比摩佬撚多鑊~

A9都仲有d用~ 緊急關頭換佢入嚟頂下頭鎚或者護吓空門~

S14先麻煩,第3前鋒,如果要用到佢都唔喺好事嚟,都唔知維羅納收唔收佢~
頭先睇ROMA PRESS
話二龍門已經用意大利文傾計
之後啲人留意話K2 嚟咗意大利咁耐都仲未識講~
屌~ Bale d friend嚟~
但又無bale咁勁~

不過K2都就快去比鍚達斯~!
細緊經理人,到咗羅馬同細緊傾去向~

清到細緊,就會同閪維耳傾個法國中堅~
估唔到一陣嗰場Now 638 有得睇
無now, 有無link
有對愛記
我分享了直播间【球会友谊 埃弗顿 VS 罗马 - 原声直播】最全赛事数据尽在「玩球直播」。直播地址:http://share.wqzb169.com/?room_id=888888888&match_id=4153413&sport_id=1
好人一世平安
起動同控第一下超靚
P7 估唔到
1:1

咁頂癮~
今日有新聞話沙地出高價想買Dybala
羅馬交比Dybala決定,Dybala繼續Say No

之後就話佢比DDR Bench
對愛華頓嗰場無正選好Shock
話Dybala會繼續說服DDR比佢做正選

感覺作嘢多
好撚假下熱身賽都介意咩
廢事傷吾踢好過啦
看圖作故仔~!
大佬聯賽開波喇~
一唔覺意傷咗,又有排捱喇~
咪係!
依家傳完Dybala
又到P16
明明之前都話咗Reject
好攰,應走嘅又唔走
不如快啲開季算啦好無
d賴死唔走的人如下:
甘寶湯無興趣借去安波里
K2人工問題,同比鍚達斯拉鋸。(不過土耳其轉會窗多一個月,仲有時間)
S6同水緊佢去沙地,但無乜沙地球隊有興趣
S14吹緊去美職
如果清得哂,都free返唔少人工~

星期日開波喇~
不過2:45,攪唔掂
唔係真係賣大巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞