【死馬當羅馬醫】羅馬暨經典名帥摩連奴聯合討論區 - (102)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
唔記得邊度睇,有機會記錯(戴返頭盔先)

Soule係扭蛋,但唔知點解咁執著。
Calafiori係三轉了,好似當初簽約規定令到我哋今次都有份,有800萬
30M用嚟扭蛋真喺有錢~!
狀態:
球員想留喺意大利,Reject左李城同鎚仔。
羅馬開到30M+2轉(有2轉就唔好比咁多喇)
傳聞:大巴有份落咀頭水佢過嚟。

如果買到,應該出錢組軍應該完成。
之後就借借借~
最後行運,借左d神兵利器返嚟~
不過現在嘈緊三轉個base應該點計~
羅:計總金額
巴:扣成本後金額
又有排攪~
依家話有個瑞典人Samuel Dahl會嚟羅馬體檢~
然後K2唔肯去希臘 / 土耳其, 阻住地球轉~
傾唔掂數, 好似話要出律師信
https://www.youtube.com/watch?v=BoDScBlOEfs

比起新球場,呢個實際D
乜水嚟~!
唔洗錢???

大撚雀,返荷蘭食蕉喇~!
等睇今年唔知邊場出嚟仆街。(雖然應該無得出~!)
終於有返正常的波衫~!
瑞典,踢開左後衛
價錢:
Roma will pay €4.5 million in fixed fee plus €1.5 million in add-ons.

本身好似想將K2綑綁賣出去
但人地見佢人工唔平都話唔要

另外應該買到Soule了
又左後衛?
睇嚟打算C19同波蘭仔專心踼右後衛。
Soule 攪掂了~
26歐加4歐(附加1半容易達成,另一半比較難),再加2轉10%。
個人條件大致無問題,
攪掂埋準備體測~

Fabrizio Romano reports that Roma have agreed to sign Soule from Juventus, ready to pay a €26m fixed fee with €4m in add-ons, half of which are easily activated and the other half more difficult. A 10% future resale clause will also be attached.

The Argentinian forward’s agents are currently in Rome to define the details of a contract, which has already been verbally agreed. Once this has been completed, his pre-transfer medicals will be scheduled, Gianluca Di Marzio adds.
鎖佢locker, 唔俾佢入canteen, 只可以單獨/同青年軍操練
CLS,洗左26個之後,仲可以拎40個買前鋒~我唔信銀行仲有錢~!
羅馬肯定變左抬價部~!

Roma will make direct contact with Dovbyk’s agents today.

Dovbyk deal, agreed between Girona and Atlético on €40m package — but still issues to resolve on player terms.
D情節咁熟?

不過上面都講左,只係比佢入健身房,之後返屋企~!
仲有成個月先開波
歐國杯 南美杯唔啱我
好悶
下星期六有熱身賽~
之後都英超慈善盾~ 雖然唔知你啱唔啱睇~!
波爾多散班
抵撚死啦
唔知有無好野執下呢~!
不過應該無,有就唔洗散band~
有羅馬
官宣再有多一人到達羅馬, 係瑞典Samuel Dahl

之後就傳緊西甲金靴Dovbyk 有機會來羅馬
另外Facebook個香港羅馬球迷Page個Admin其實係咪無心再follow 羅馬隊波
無咩更新都算
但連最基本既資料都錯, 最新個POST話柏列迪斯今季離隊, WTF?? 會唔會搞笑咗啲
我都R哂頭~!
P16幾百M,買斷~
喺唔喺記錯374
想叫佢無心搞不如算啦⋯
都未講其他球會Club出Post密好多

留言對DDR好大惡意又唔搞搞佢
就當佢由得啲人自由討論
DDR續約咁大件事都無出Post講

但我覺得一個真羅馬球迷,真係接受唔到啲人係羅馬球迷會到講「留名睇迪羅斯收皮」
放長雙眼,睇下deal唔deal得成~!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞