【死馬當羅馬醫】羅馬暨經典名帥摩連奴聯合討論區 - (102)

757 回覆
5 Like 6 Dislike
係我哋唔會踢到歐聯,基本上人哋點樣都唔關我哋事

甚至比拉素追上嚟,最後第七
收皮,依家要保6
咁既表現真係唔收貨
依家最多都係第六
當阿特真係嬴歐霸+第五
即係有冇歐聯?
有d話有有d話冇
笑死,最後一場都嬴唔到..真喺得2分
執左隊佢喇~!
吾覺得真藍黑贏到利華 不過點都好都支持意甲隊既
各位我走了 返返去大國際米蘭
應該係有
但依家咁嘅勢,入到可能好快出返黎

今次人哋同我哋踢一樣場數
雖然人哋對馬賽&主場輕鬆好多
但個差距唔應該差成咁
琴晚成班人無晒決心鬥志,跑動少,係咁失波
比人撚狗咁撚
唔好返黎
有好消息。 Radio Retesport的Checco發表文章,大致意思是,今年收繳資金收益的任務已基本完成,6月30日前無需緊急賣人。

“根據最新消息:羅馬不會受到歐足總的財務壓力,也不會像之前披露的那樣被迫實現5000萬至6000萬歐元的資本收益。”

“原因是,透過增加商業收入、增加門票收入、歐戰收入和轉會操作等一系列努力,羅馬成功緩解了6月30日前必須實現的資本收益。”

“Trigolia內部沒有計算出準確的數字,但就像去年一樣,業主準備支付罰款來解決這個問題(將從明年的歐戰獎金中扣除)。”
太好了
依家都多左好多轉會消息
好事,起碼唔會為賣而賣先。

轉會吹水新聞:
1.)阿茲蒙會返去利華,唔賣斷。
2.)球員想續S37,但考慮傷患問題,未必會續,所以A69有機會買斷,預算5M歐分三年。
3.)S6今年會賣走佢,等佢專心醫腳。
4.)L14同埋C43要睇LEEDS升唔升到班,先再有進一計劃。
5.)傳B52有球會問過價,但羅馬拒絕。
6.)S99會加人工續約。(好似拎緊最低工資)
7.)大巴去向未明。

有更準確的消息歡迎提出~
我等緊你
補充

好似話可以賣Bove同Zalewski,但無講係咪真係賣
然後去左Bologna既Calafiori有機會返嚟(我覺得吹水多)

A9無人買
A9 點會有人買
我喺米蘭
我覺得之前要籌旗,先話要賣。
現在唔洗賣血,可以留喇,而且人工唔算高。
再賣,左邊就無人喇~ 最壞情況s37唔續,a69買唔到。得返法佬客串同埋小朋友的Zalewski。到時真喺左邊放題。

Calafiori佢咁抵諗返嚟踼歐協聯?

A9算吧喇~
現在博佢想續約下季有表現好過。(好似26年完約)
L14同C43我覺得ok
平平哋簽兩年就唔錯
搏左幾季
有篇野話韋斯咸好想買a9
如果leeds升唔到班,可以壓下價。
喺擔心L14買斷之後,變細緊唔識踼波
C43我就無乜意見,趕走到K2或者賣走C19又唔夠人~
我諗都要等鎚仔新官上任,先會再有下文。
不過A9以前住開倫敦,唔愁問題~
之前睇話西咸,水晶宮同紐卡素想
但依家又話無

https://romapress.net/tammy-abraham-expected-to-stay-at-roma-for-lack-of-offers
A69應該傾緊,話€5M可以分3年比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞