【死馬當羅馬醫】羅馬暨經典名帥摩連奴聯合討論區 - (102)

757 回覆
5 Like 6 Dislike
早知睇
之前對我哋,未踢就Post決賽資料咁串
結果依家輸埋
保第6有歐聯
保咗了
好似要女神都第5
睇個勢會唔會好難
希望費倫 施連奴 出力踢
如無記錯
佢兩個最少要和女神
之後祖同菠蘿贏
阿仔都拎左歐聯資格
下兩場出青年軍算啦
阿特蘭大

提早叫人買決賽飛睇人炒3粒
提早買飛提早離場
可能有默默波出現

不過真藍黑最少要和一場先有價講~
利狗咁撚串呀拿
抵死啦
頭先睇人講話拖連奴依家排第9,高拿玻里一分,落後紫百合一分
如果我哋入到歐聯,佢哋都有歐洲賽踢
我都唔係好識計
總之就可能都會同女神博老命
第九應該點都冇歐議聯位
但唔知個情況係點~
如果紫色拎左歐協聯,阿特排第5位,
咁7,8兩位踼歐霸,咁紫色排第8,咁第9真喺有機。
要睇紫色嬴唔嬴到歐協聯。
我都唔知自己講緊乜~

之前陳葦如話最痴線的情況,可以有10隊意甲踼歐賽。
葦如講嗰個情況係如果歐霸同歐議聯冠軍都係由意甲球隊贏到,而且佢哋本身唔可以透過本土賽事晉級下季歐洲賽嘅,咁的確係可以有十隊踢歐洲賽(頭五+歐霸冠軍踢歐聯、第六+第七+歐議聯冠軍踢歐霸、第八踢歐議聯)。

但係如果歐霸或者歐議聯冠軍本身已經可以透過本土賽事贏到歐戰席位,咁本身意甲個歐霸或者歐議聯個位會冇咗。葦如講嗰時係四月中,因為羅馬、亞特蘭大同費倫天拿都未肯定到頭八,所以我會出現呢個假設。當亞特蘭大同羅馬都已經確保到佢哋可以透過本土賽事踢來季歐戰時,「十隊論」已經冇咗。

嗰個垃圾Bein Sports中文版(其實咪即係Now)出嘅廢post講咩第九都有機會有歐戰踢係流料嚟,因為個位點都唔會俾到落意甲第九。所以宜家意甲有九隊踢歐戰就得返拖連奴/拿玻里爬咗費倫天拿頭排第八,而費倫天拿贏咗歐議聯冠軍。咁意甲第八就透過聯賽排名晉身下季歐議聯,而費倫天拿就以歐議聯冠軍嘅身份踢下季歐霸。
頭先睇人講話拖連奴依家排第9,高拿玻里一分,落後紫百合一分
如果我哋入到歐聯,佢哋都有歐洲賽踢
我都唔係好識計
總之就可能都會同女神博老命
第九應該點都冇歐議聯位
但唔知個情況係點~
如果紫色拎左歐協聯,阿特排第5位,
咁7,8兩位踼歐霸,咁紫色排第8,咁第9真喺有機。
要睇紫色嬴唔嬴到歐協聯。
我都唔知自己講緊乜~

之前陳葦如話最痴線的情況,可以有10隊意甲踼歐賽。
葦如講嗰個情況係如果歐霸同歐議聯冠軍都係由意甲球隊贏到,而且佢哋本身唔可以透過本土賽事晉級下季歐洲賽嘅,咁的確係可以有十隊踢歐洲賽(頭五+歐霸冠軍踢歐聯、第六+第七+歐議聯冠軍踢歐霸、第八踢歐議聯)。

但係如果歐霸或者歐議聯冠軍本身已經可以透過本土賽事贏到歐戰席位,咁本身意甲個歐霸或者歐議聯個位會冇咗。葦如講嗰時係四月中,因為羅馬、亞特蘭大同費倫天拿都未肯定到頭八,所以先會出現呢個假設。當亞特蘭大同羅馬都已經確保到佢哋可以透過本土賽事踢來季歐戰時,「十隊論」已經冇咗。

嗰個垃圾Bein Sports中文版(其實咪即係Now)出嘅廢post講咩第九都有機會有歐戰踢係流料嚟,因為個位點都唔會俾到落意甲第九。所以宜家意甲有九隊踢歐戰就得返拖連奴/拿玻里爬咗費倫天拿頭排第八,而費倫天拿贏咗歐議聯冠軍。咁意甲第八就透過聯賽排名晉身下季歐議聯,而費倫天拿就以歐議聯冠軍嘅身份踢下季歐霸。
點都好~ 鬼叫自己唔爭氣,d6分波全部輸哂~~~
同埋又點諗到真藍黑嬴到藥廠,又重燃希望~
係!起碼有期待 歐聯收入差好遠
有歐聯,可能呃到大巴續約。

連Sofascore都亂撚咗
咁樣執個歐聯
DDR好運到
恭喜羅馬
btw 我地嘅雲爹爹都退休了
Respect
原來我睇漏嘢 第九係可以有歐議聯踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞