【死馬當羅馬醫】羅馬暨經典名帥摩連奴聯合討論區 - (102)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
仲有傳P16可能會去沙特
又去沙地
只出唔入~
等降班~!
痴線原地解散啦
入左個法國Enzo Le Fée
之後仲傳緊A22 1500萬歐元去沙特, 反而覺得如果係真, A22哩單買賣算好!
收返1500萬,好事嚟~
轉會同人工又多左。

怨婦,上年賣人d錢去哂邊~
直情正啦
免簽返黎,減埋人工都賺成千個
P16一個靚防守,再造就馬天尼斯,絕殺,封皇~!
澳洲龍門Mathew Ryan免簽過嚟做二門
算喺好消息
咁龍門就叫做補完了~!
再睇吓之後會點了~

不過今年踼得兩場友場,夠唔夠~
定係都知道啺嚟都無用,因為d大名球員,要到8月尾先簽到,所以現在踼嚟都哂氣~
唔係仲有3場嗎~
1場前幾日踢完, 同埋同市Latina踢 (意丙?)

之後8月同奧林比亞高斯踢
然後去英國同高雲地利城、愛華頓踢
Friedkin又唔收購愛華頓,不過之前唔係官宣左?
仲以為已經成咗事
係喎~ update咗喎~
之前只喺見到今晚呢場,同埋愛華頓~
廢app~
咁場愛華頓友賽,仲踼唔踼~
係囉我都想知
好似又話有一場因為安全問題可能取消
大巴結婚?
係,請假返咗去結婚
又無d乜野表演場,去掘下金~
無錢,今年都喺爭歐協聯為目標~
希望阿嫂,話鍾意羅馬呢個城巿,叫大巴唔好搬喇~
暫時新聞賣佢同新總監表達咗留隊意願,無記錯好似嚟馬緊踢八場就自動續約到26年

日日係咁講Soule,但祖記講明要3000萬先放人。聽講Calafiori去阿仙奴,羅馬都有錢分,分到既錢可能幫到手買Soule

嚟緊Angelino 會著3 號
今季踼多8場會自動續約到2026年咁正?
如果喺應該唔難,起碼唔會人財兩失~

Soule用嚟扭蛋?賣左阿娃12M,都仲差18M
Calafiori兩轉有幾多%? 10定20,如果20就幫到手~
米蘭巿REJECT左米蘭雙雄,起球場計劃。
叫佢地專心攪好聖西路。

連米蘭雙雄都Reject,我就真喺唔信我地會搬到屋喇(喺祖後台夠惡,先起到)
之前仲話On the process,正面的~
真喺小朋友都唔再上當。
米蘭由以前貝老晚期已經想起,嗰陣佢個女芭芭拉都講過
但搞到今時今日都仲拉鋸緊
個米蘭市長早排好似仲出撚狗offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞