【死馬當羅馬醫】羅馬暨經典名帥摩連奴聯合討論區 - (102)

757 回覆
5 Like 6 Dislike
好明顥人格問題喇~
人地A9 like你個生日,你唔理人,走去LIKE祖記的Page。

自己又大支野,嫌般尼茅夫要護級,唔肯去。
比你踼到維拉,又踼唔掂。 成季入得一球,唔知有幾多助攻。

除非佢突然覺醒,唔喺都喺咁先~
講緊簽L14,戰力大提升?
FF嚟講,正呀呢個三箭頭 基艾沙,渣古,大巴。
要快有基艾沙,要柱有渣古,要技術有大巴!~

理性嚟講,可能基艾沙借羅馬抬價,屈祖記份新約。
因為佢份約去到25年完。

基艾沙現在值40M,我當就完約,半價都20M,羅馬負擔到?
未計人工,不過走左P1,S37同渣古應該有空間的。
FF係,我都想渣古留到,但接近Confirm佢不會留在羅馬了

我睇另一單新聞,話P7同狼王係國家隊食飯嗰日夾住基艾沙傾咗陣計,基艾沙本人都放風去羅馬都OK,但錢的確係問題。

聽講就想用賣A9得來嘅錢去買佢
而目前對A9有興趣既係維拉同李斯特城
人又唔識做,波又踢得唔掂
之前佢有話過想返意甲
有人話如果佢想返嚟,比唔比佢返
我就真係不了
Chiesa 嘅經理人會下星期見羅馬高層
傳到咁行唔知係咪真
想快啲開季,依家啲傳聞睇到好攰

仲有傳會買L14
FF嚟講,正呀呢個三箭頭 基艾沙,渣古,大巴。
要快有基艾沙,要柱有渣古,要技術有大巴!~

理性嚟講,可能基艾沙借羅馬抬價,屈祖記份新約。
因為佢份約去到25年完。

基艾沙現在值40M,我當就完約,半價都20M,羅馬負擔到?
未計人工,不過走左P1,S37同渣古應該有空間的。
FF係,我都想渣古留到,但接近Confirm佢不會留在羅馬了

我睇另一單新聞,話P7同狼王係國家隊食飯嗰日夾住基艾沙傾咗陣計,基艾沙本人都放風去羅馬都OK,但錢的確係問題。

聽講就想用賣A9得來嘅錢去買佢
而目前對A9有興趣既係維拉同李斯特城

吹緊渣古會過米蘭或拿仔~
拿仔剛剛又請左干地,佢地喺國米好似有見過面,可能會啱keys都唔奇~

可能P7同基艾沙問狼王,有無國皇的門票~
不要想太多~

A9雖然好廢,但可吾可以用S14加B11去換錢,買基艾沙。
佢的智商唔評論。
但佢球商真喺... 一拎到個波就dup低個死人頭向前衝,唔睇下其他隊友,有無空位,死去。 你話好以美斯咁就話者~

唔好返嚟喇~
個2轉分成,我當射左落海~
有新聞話Dan Friedkin想買愛華頓
咩意思唔想玩羅馬?
唔係掛
Diu 搵唔返個post入黎
沉晒底
依家啲轉會新聞一時一樣
一係啲報紙佬無嘢好寫就講埋摩佬有關羅馬嘅言論呃流量
結果嚟嚟去去都係嗰啲新聞
Dan Friedkin做善事~
專救d就破產的球隊~
之前羅馬,現在就拖肥~

認真~
咁英超搵到錢大過意甲~
拖肥只需要護級,唔需要冠軍歐戰位呢D野~
而且球員,球迷,領隊唔會咁多嗲~
生意佬睇錢者~
無喇~
羅馬關註一向都喺低~
習慣了~

今年都免簽都無聲氣。
同我年頭講的一樣。
平託唔做,仲邊心機你同傾買人。
免簽個d,年頭仲有搵定。
傳埋啲google人 啲轉會方針
早死早著
我已經跟唔到
休息一陣先
好過傳啲過氣球星嘅
大家放下暑假先~
我地的轉會窗喺8月25到8月31日~
之前個d日子可以唔洗理會~
真係買愛華頓
波蘭仔領先荷蘭
波蘭仔派膠傳比人
睇怕要平賣
賣左變第二個CALAIORI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞