點解2024年男人唔可以介意女人唔係處,但女人仲係可以介意男人矮?

224 回覆
319 Like 93 Dislike
咁要問港男,情願揀邊個:
A:處,清純唔識放電吸引男人,講明結婚後先可以扑嘢,拍拖唔比扑嘢

B : 拍過幾次拖,聲稱淨係同認真男朋友扑過,有女人味,識放電 (實情有無被人包過,有冇比mk仔開發過,邊個知呀?)

港女都知道,宜家留住隻豬結婚根本無用,只會變老處女
高到底有咩好處
身邊有個高佬到25 26都係A0
咪咁二元啦,一唔係處就A380百人斬咩
日本好似會介意廿中廿尾仲係處
過去嗰邊踩場啦
屌都嘥鳩氣 介意咪介意囉 你介意人唔係處咪又係除褲屌 人地介意你矮都肯除褲比你屌咪得囉

鍾培生夠矮啦 日日屌唔同高級g都得啦

高度唔係唯一條件啊嘛
生得細粒唔單止保護唔到人
連生個仔 生個孫都係矮
運動上唔會有成績
著衫又唔好睇
呢啲問題會影響青春期
青春期就影響成世人心態
所以矮係衰過唔係處

處唔處呢啲都係因為有人鍾意先有得唔係處
同埋影響唔到人
但係矮就會影響到人
因為超矮嘅話要人照顧
但有例外,就係嗰1 partner唔係自己老公,老公要結咗婚先屌得

有幾多就唔知,教會應該大把
巴打,你咁兜有少少7
有無問題你就唔好問我問啲女啦
但男人擇偶話要揀D cup以上 一定會被人話下流 用下體意嘢 拍拖為扑野
樓主死緊,大把港女同娶左非處嘅可憐蟲入黎咬你
點解個個娶左非處嘅可憐蟲都係咁講
你講到揀處女就唔下流唔用下體諗野咁?
細粒係矮過米65?
揀處係心理問題喎 關扑野咩事
真係想扑野緊係揀非處 唔洗慢慢教同等咁耐 隨時主動騎添
矮係其中一個代表基因差既 factor
樣衰都係
我唔介意男人矮
你粗大隻啲囉
如果唔橫又瘦嘅咪同啲阿嬸一樣
係咪冇頭髮
既然係先天條件就同無得搞嘅先天條件比咪得?例如樣,從古到今男搵女都係樣優先嘅啦從來無變過,一個睇樣一個睇身高好公平啊。而且點會對雙方相處無影響?樣又好身高又好都對下一代DNA好大影響,俾我揀我都希望自己老竇老母一個高大一個靚女最好仲有錢等我可以生到係一個高大靚仔嘅富二代啦,對仔女嘅人生有影響就係對家庭和睦相處嘅最大影響?反而老母係咪處對個仔女就真係0影響,DNA好先最重要。
㨂大波定平胸都係心理問題黎架囉好嘛?
有啲人鍾意大波有啲人鍾意平胸

笑死 明明揀處係最related to 扑野
竟然話唔關扑野事
㨂大波定平胸都係心理問題黎架囉好嘛?
有啲人鍾意大波有啲人鍾意平胸

ching係咪揸白卡? 有人中意平有人中意大波 所以=心理問題 你死咗去啦
講得好岩
就好似日本學生圈嗰種如果畀人發現仲係處男處女就被認為係冇社交能力嘅風氣一樣
其實只係啲畀人玩到成身性病嘅女人唔抵得要拖埋人落水 男性fuckbiy更加絕對支持呢種行為因為咁樣先可以開到更加多罐頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞