點解2024年男人唔可以介意女人唔係處,但女人仲係可以介意男人矮?

224 回覆
319 Like 93 Dislike
供需
其實你係咪好矮
就係因為啲基因係矮撚無得變,所以更加唔會有人簡
1. 無人話唔可以唔介意,你介意咪你搵翻件處

2. 就算真係主流意見男人唔可以介意女人唔係處,你要反駁既係點解無人講女人唔可以介意男人唔係青頭,唔係點解可以介意男人矮,正如男人唔可以介意女人處,但都可以介意條女唔夠大波

3. 你介意人地唔係處,人地都介意你矮 fair enough
老婆係一生一世既,唔同女友咁唔滿意可以中出即飛

揀老婆就好似揀禮服一樣, 你一件普通衫都可以買件二手既

但你買件禮服如果已經俾人着到殘晒 拎出去點樣見人?

所以如果老婆個處唔係俾自己攞去而係俾左第個男人

簡直係男人既恥辱

再者女仔迷人既處女洞穴何奇吸引

緊窄既小穴,粉紅既陰x有邊個男人唔鍾意?

即使第時老婆塊x用耐左鬆晒

兼陰x外反,成塊牛肺咁大片黑沉沉

你都唔會太傷心

因為呢D都係你一手破壞而成既

但如果有第個男人參與過呢個工程就唔同講法了

情況就好似你自己著花著鬆自己對鞋

同人地著花著鬆對鞋先俾你著既分別一樣

試諗下如果第時結左婚同老婆行街

你地撞番當年用佢巨大既賓x插入你老婆既處女小穴既人

你老婆同佢介紹你係佢老公時

果個勝利者,肯定會流露出一手用家既驕傲笑容同你打招呼

而你只可以次人一等地

用二手用家身份同佢俯首稱臣

身為男人既你又點樣接受此等奇恥大辱?

即使你果晚番屋企怒執老婆一百幾十濟發洩

都無法改變事實

何況呢個破麻

你仲要對住佢成世呢?

再者,因為當價錢=0時,處女膜既Qd肯定大過Qs

所以處女膜係economic goods

而又由於我地唔可以o係factor market買到一片唔連女人小穴既淨處女膜

必須o係product market 買一個有處女膜既女性

於是處女就比非處女多一個有價值的factor作bundle sales

結一次婚閒閒地都用數以十萬

你唔係用黎花o係一個比人少一個factor 既女人身上啊嘛?

加上如果第時你D兄弟啊老友啊問起你老婆個處係咪俾左你

除非你扮野好似黃祖藍咁叻,立刻充滿自信地答"係"啦

否則你答"er......"

或者"處唔處咁重要咩"

又或者"我唔想答"

你D兄弟老友都一定心裡有數

你竟然係回教徒

老婆隻豬唔係你食

所以大家揀老婆一定要揀處女

否則將來後悔莫及"
處、身高係兩種類型嘅事物。
處係行為經歷,結婚前有冇性行為
身高係天生外型,唔係行為

父權喺呢度嘅point應該係講緊控制女人嘅行為同經歷,而唔係外表。
係鼓勵大家唔好介意另一半以前嘅行為
大把啦身邊
女人夠冇得介意你地班撚樣叫過雞啦
你唔係真係信吓話
睇你咁嬲 都幻想到你幾矮
"係鼓勵大家唔好介意另一半以前嘅行為"

結過婚夠係行為,未結過婚一樣係個legit嘅擇偶條件

好多女人夠介意男人單身叫過雞啦,咪一樣係行為
樓主真係唔好哂心機搞呢D野 無人會認真對待
男人本身都無價值 所以「男權」一樣無價值
而女人天生自帶價值 認清呢點然後執整自己就算
咁我覺得應該係比較「處」同「叫雞」
唔係「處」同「身高」
其實你啱,
其實喺呢個年代,20%fuckboy食80%女,80%普男要爭淨低嘅女,女人變咗limited supply嘅goods,好多男人根本抱有"有女就夠,仲有咩要求吖"嘅心態

你見heymandi A380臭格坦克都咁多需求,女根本係戀愛市場玩晒
因為而家唔可以介意非處呢個social trend背後道理係反父權。點解女人唔可以get rid of 男人一定要高嘅父權思想

而家social norm的確女人介意男人叫雞係正常,男人介意女人非處會比人鬧
咁男人可唔可以唔結婚就唔屌閪吖?唔婚前屌Hi,啲女咪可以係處囉,屌你老母
我R爆頭諗左好耐到底有咩錯
明明結婚前俾老公屌過有22%左右
結婚前處女有5%
加加埋埋有27%左右老公食到老婆隻豬
樓豬做咩忽然扮女人
如果有個女人婚前同第二個男人發生性行為 然後婚前冇同老公發生過性行為 佢計落邊度
搵個高啲第日生仔都高啲型啲
相反無論嫁高定矮生出嚟嘅都會係處
咁你話邊樣條件緊要啲
樓主矮撚不願面對女人唔係處都唔理佢

改變唔到既野就增值自己其他方面啦
冇本事既人唔會諗咁多呢啲野
無計,連男人自己都嘲笑緊矮嘅人

呢啲嘢本來就唔係可唔可以,而係睇人揀唔揀你,預期要好似歐美啲LGBT咁要迫人接受/認同佢地係吸引。 倒不如搵個真係唔介意身高嘅人,自己都接受唔到自己點都唔會幸福,即使你溝到女都好。

況且矮又唔係真係溝唔到女 係連登先會放大呢啲缺點嚟講
而家你問"點解要不食不喝40年先買到層樓?咁公平咩"呢個社會問題,個top rated comment係會答"你點解唔做top 1%?點解你唔做地產商"呢個不對題嘅反問嘅世界
一係就係你quote 數據,啲人冷醒challenge吓你數據就當自己有道理(例如你quote2022年數據,啲人問"2024年數據呢?"呢個post就有隻咁問)

所以而家網上討論接近進行唔到
唔止香港係咁,你上X Reddit一樣係咁
深綠色嗰條線先係virgin
即係2010年得5% 唔係25%
而且最高都係得21%
你係睇錯人哋冇話錯你
下?人地認真拍拖,同對方進行性愛交流比你鳩up到係fkboy集郵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞