點解2024年男人唔可以介意女人唔係處,但女人仲係可以介意男人矮?

224 回覆
319 Like 93 Dislike
你覺得"有個女人婚前同第二個男人發生性行為 然後婚前冇同老公發生過性行為 "嘅女人有幾多?當10%好未?減咗過10%咪27%>25%囉
virgin on marraige係連自己老公都冇婚前姓行為嘅女人
自卑矮撚係咁 體諒下
你問人介唔介意有咩用
而家你係介意嗰個呀嘛
你咁介意你咪搵個處囉
講咁多廢話其實係想多啲人同你一齊有處女情意結定點?
Sexual partners BEFORE their first marriage
你自己上Google
矮嘅話你個仔想打籃波都俾人屌打
https://ifstudies.org/blog/counterintuitive-trends-in-the-link-between-premarital-sex-and-marital-stability

5%係計結婚果日
即係唔計有婚前性行為但隻豬比老公
By the 2010s, only 5 percent of new brides were virgins.
我頂你係咪弱智㗎?
你好明顯錯都同我

Sexual partners Before their first marriage
即係第一次結婚之前有幾多個性伴侶
而家180+周街都係
呢80%既女人係可以Fkboy玩完都到你玩/你玩完比fkboy玩
所以唔存在「80%男爭20%普女」
呢個道逆向思維又幾有趣
女權又唔敢面對
你先係弱智果個
Sexual partners Before their first marriage點解唔計將來嘅老公呀?
好多人get rid左啦
大把矮仔有拖拍有婚結
你做唔到姐
但係呢個post見到好多人,男同女都好,都比左翼戀愛觀洗腦
好多根本唔係同你講道理,而係小學雞拗交
你知唔知before點解?
>10 partners 都幾多
佢地埋開單,條女婚前慣咗比其他男人屌,所以佢地咪唔明囉
用邏輯去溝女 唔怪得你要出呢啲post
不嬲都無介意,你唔夠柒姐
生得愈矮、樣衰、賤格、身材差就自然大把女
因為女人就係on9膚淺
Sexual partners Before their first marriage = 在結婚前性伴侶數目呀

結婚係一個日期
你4月18日破處
19日結婚,
在結婚前性伴侶數目係唔係

source篇文解釋咗5%係結婚果刻處女, 唔計任何有婚前性行為嘅女人
https://ifstudies.org/blog/counterintuitive-trends-in-the-link-between-premarital-sex-and-marital-stability
2024年男人點解要介意女人冇波
Even more noteworthy has been the decline in the proportion of women who get married having had only one sex partner (in most cases, their future husbands) before marriage.

我頂你係咪弱智㗎?
笑撚死唔好同弱智嘈啦
識兩個矮仔朋友都有女人緣 不過兩個都有少少家底同埋好識氹囡

其實係女人都鐘意高富帥+情緒價值
相信矮仔都會有女人鐘意
如果你除咗矮之外 靚仔又有錢又可以提供到情緒價值俾女人

不過睇樓主一嚟就攻擊女人唔係處
似係又窮又自卑嘅毒撚機率好高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞