點解2024年男人唔可以介意女人唔係處,但女人仲係可以介意男人矮?

224 回覆
319 Like 93 Dislike
唔洗介意 人揀人嘅姐
D女揀180 180就會揀返d 波大腰細
揀剩低嘅自己就會降要求
pin
無論係連登、threads 都係指鹿為馬既地方
拗唔贏咪放低負評/人身攻擊囉
搏唔到就叫人睇開啲、話抵你溝唔到女
大部分香港人都係咁低質 勁on9
呢個post都幾十個post係咁
係咁攻擊我矮撚溝唔到女

好似呢幾年網上社群智商急跌咁
其實女人地位高都係男人造成
對女人有著數咪唔父權囉 一直都係R著數既籍口黎
而家嘅女人就好似美國嘅黑人/LGBT咁

女人/黑人/LGB在社會上被perceived為"弱勢" >左翼思潮:社會上被perceived為強勢嘅人要遷就 > 矯枉過正, "弱勢社群"變有特權
巴打我明你呀
女性地位咁高咪係班友造成
指出問題會比人屌,會話你唔夠高質
唔好相信會有men support men呢樣嘢
佢地大部分都係二五狗公黎 鼓吹做爛市文化
@跌夠未 出嚟回應吓
女人同佢老公結婚前扑過嘢計做one sexual partner before marriage
你要都揀都揀個差唔多去比較
身高呢啲睇得到
係唔係處女要點望先知
處同處比,波同波比,腳同腳比
處唔處當叫唔叫雞
波唔波當有冇練肌肉
腳同腳當身高
咁樣合理好多
係咁㗎啦
可以點?
拍完第一拖之後你都唔會再諗呢啲嘢
屌完第一次閪之後你就會諗:幾時同佢嚟多次?
處唔處呢啲其實冇乜意義
我由細到大都係諗住畀第一次老婆,所以幾十歲都無叫過雞,即使拍拖都好謹慎唔會婚前性行為,因為我覺得為終身伴侶保留第一次佢會開心啲(所以一定要謹慎擇偶)
我係弱智
因為dcard不嬲都係女連登,嗰邊啲粉頭講男女平等嘅話題嗰陣啲發言仲痴線過連登仔
男仔180高係一種外在嘅條件,係歸去身材嘅類別。
你唔會同人講都2024年仲介意女人外貌,身材。
緊係啦,班on9針唔吉到肉唔知痛,自己唔洗面對呢啲問題咪落井下石攞優越感囉,到自己出事就覺得自己係無辜,香港人團結簡直係笑話
咁矮又有乜問題?矮係咪代表基因差?靚女矮咁佢基因又係咪好差?
人類太有智慧搞到個社會好撚複雜
唔似動物成世就係搵食生仔等死
人類進入文明時代就唔可以靠武力征服女人
然後雄性天性就係播種一方所以一定想屌西
雌性天性係選擇強大既雄性繁衍後代
呢個係唔知邊撚個造物主設計黎保障物種存續同進化
人類就算智慧進化到會唔想生仔
天性都仍然係度作怪
就算毒撚唔想溝女都會打下飛機
女人都有性慾強既但比例上一定小過男人
所以現代男人想女人改變係哂鳩氣
因為係你想屌西唔係條女想俾你屌西
佢最多擺到又老又殘先呻冇人要(仲要可能有人埋單)
絕對唔會年青貌美既時候降低要求
真係想要既大不了搵sp
唔好以為變返古代咁壓住女人好過癮
冇能力既男人會比現代毒撚慘好撚多
你介意人地唔係處女
你自己係咪處男先
嗰邊真匿名
因為 女人cup數先係用嚟對比男人高度
你個比較係錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞