點解2024年男人唔可以介意女人唔係處,但女人仲係可以介意男人矮?

224 回覆
319 Like 93 Dislike
換轉番話
女人其實瘦、白、閪夠緊、有波有腳、善解人意、溫柔、善良、會吸收男人負面情緒、會同男人一齊努力,呢啲真係好基本
就會俾所有人笑你番幼稚園培養
近呢30年先興起女權風氣
睇番班人真係一步步咁黎
1. 你破咗你條女處佢咪唔係處,按你邏輯佢咪好屌囉?

2. 你個回覆顯示咗其實唔介意條女處嘅男人先係最物化自己條女嘅人
男人高度應該同女人對波對比
處女應該同處男對比

男人都介意啲女人係咪大波
同女人介意男人高度都好正路
依啲po都有花生
男人矮真係好慘,操大隻就小拳石,肥仔就仲顯得矮,瘦又好似一拳可以俾人打死咁,想打扮又好似小朋友扮大人咁
fuckboy同埋後生果陣玩到自己一堆過去嘅女人夾埋營造嘅風氣

fuckboy(感情台都一堆)希望說服女人"而家2024啦,你有過去唔會係問題"呢個假像,咁先有更多女比自己屌完即棄

有過去嘅女人就會想force社會接受"女人有過去唔應該係問題"呢個風氣,同時佢地希望個個女人都有過去,比壓力身邊女仔「守身如玉代比你冇吸引力」,自己冇想人地都冇嘅魚蛋心態,咁自己先唔會跌價
老老豆豆,講理論,就好難講落去。

現實係,你有小小吸引力,又有膽色,不論男女,基本上中學/大學都試過第一次啦。好奇心,基本性慾,年輕啲衝動。

不如你諗下「留第一次比老公」嘅女人點解咁堅持好過啦。
因為你可以介意佢係寧波人
有D女 (通常無人屌既女) 都會用咁既籍口 (處女) 會話自己比其他女優越(識一個)
其實你唔同狀態 就會講D 故事去說服自己 說服別人
不論你係男定女
認真,非處係連登仔先嫌棄
即係類似嫁唔出未拍過拖既女人咁嫌三嫌四
正常人擇偶根本唔會諗呢啲
樓主193 fuckboy 食完女聖人上身幫矮撚說話
最後只係hmd 200kg肉地
你咁覆,九成九你自己/你條女都一堆歷史啦
你而家有冇另一半?

為咗唔好滿足一時好奇心/性衝動,搞到自己戀愛市場價值大跌,或者將來自己要相依幾十年嘅老公對自己心入面有條刺?
你係咪真係對你條女同佢以前條仔翻雲覆雨呢個事實完全冇hard feeling先?

好多男人都以為自己冇處女情意結,但係見到自己條女同佢嘅ex啲閃卡就喊哂要分手
係平時迫自己唔好諗就呃自己唔介意姐
男嘅後生想試唔同女仔,女仔亦然,除左宗教原因/ 性冷感/ 經濟能力,諗唔到其他原因 有咩人後生唔想去玩。

每個人條底線唔同,有人唔介意女方落過仔,另外,有人介意女方食過洋腸;睇你接受能力/ 有幾愛佢/ 有幾相信大家重新開始

不過介意人非處係好搞笑
無人話唔介意,不過性開放咗,非處機率太大,除非你中學識到大結埋婚,否則你伴侶處嘅機率好細。

仲有就係,人嘅性壓抑係有極限,做唔到用叫雞diy處理,基本上唔會將處唔處放擇偶首要條件,搵到個鍾意都唔易,又處又鍾意你去同dcard仔圍爐或者去幼稚園馬定先
上一句
"每個人條底線唔同..."
下一居就
"不過介意人非處係好搞笑"

睇黎你唔係一個講到邏輯嘅人
第一 你控制唔到
第二 正常以上質素嘅女一定多拖拍

咁即係你會篩走一大班正常嘅女
作為男人好歡迎你咁做

日本(開放過香港)到25-29呢個age range仲有超過20%處

香港到10年前破處中位數係21/22歲,即係U grad果下仲有一半係
個幼稚園理論根本某程度上係好多人自己呃自己
有咩問題?

我comment 其他人底條 =/= 反對佢嘅堅持。

我意思唔係:你介意非處,你係外星人。
呢個社會風氣幾好
我可以食唔同女
身高可控制性仲低,180+稀有性更高(見我原post)
啱呀,所以咩質素嘅男人咪應該配返咩質素嘅女人
男又好女又好,當發現自己要求嗰啲基本嘢,無人願意匹配比自己,就應該明白係因為自己都達唔到基本要求
自然會降低要求,去搵返同自己一樣係below基本水平嘅人一齊
唔肯嗰啲就好大機會會響交配巿場被淘汰
我問返你:你而家有冇另一半?佢識你之前係唔係處?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞