點解2024年男人唔可以介意女人唔係處,但女人仲係可以介意男人矮?

224 回覆
319 Like 93 Dislike
我唔高一樣溝到女
因為身高溝唔到女只能講你廢 冇其他價值
「留第一次比老公」嘅女人好撚KAM
有,唔介意。大家都唔係對方第一任。
有5份1人處,其實都算多,只係呢班人一定有原因而留處,仲要好多成世都仲係處。啲原因唔深究。

仲有非處都唔代表無性行為嘅,相信用手用口用屎窟都一大堆人,因為好多人連套都慳返

whatever thanks for the information 希望搵到個乾淨少少
人身攻擊
想問你係咪唔會婚前性行為
呢個風氣入面,喪失咗愛人嘅能力&溝女只係為咗集郵做愛嘅fuckboy係大贏家

啲想認認真真結婚嘅男人一係要硬食自己有條刺嘅女人,一係要單身一世

推高不婚率
其實統計數字對你搵到岩你既人係無幫助

我識好多矮仔都有老婆

唔好浪費時間係唔適合你既人身上, 就係最快既速度
如果你見到你另一半嘅前任嘅做愛片段,或者你喺街撞到你另一半嘅前任同你條女say hi
你係唔係真係有信心冇任何hard feeling或不安?
其實男又好女又好
十幾歲仲係𡃁仔𡃁妹階段唔計啦下
但去到適婚年齡如果都仲係處嘅
真心好多都係唔撚正常,一係生理上,一係性格上
你係咪真係會想同呢啲人一齊都成問題
25歲 A1 處
咁矮真係好柒呀嗎
話無嘅都係啲fuckboy chicks啦

基本上你想像下伴侶同另一個人喺到e e o o你都會唔開心

不過算啦,現實就係你唔會知道晒另一個人嘅全部,要有心理準備面對囉
有幾個女明星出名廿到中仲係處/A0,你覺得佢地唔正常?

張柏芝阿gill呢啲A380仲唔正常啦
冇hard feeling嘅男人都係自己有一堆過去,覺得自己冇資格介意

好似離過婚嘅男人就唔會介意另一半離過婚咁
咁又未必嘅,但一定有啲嘢令到佢唔想有性行為/單身。

例如社會問題,錢,未搵到等等

識好多人都好soso但就係單身好耐,或者無聽過佢講男女關係嘅嘢
點解拍拖冇扑野?
雙方冇要求過 定你堅持?

自己堅持就respect
不過勸你唔好為呢件事咁上心
而家社會個標準就係咁 諗太多自尋煩惱
完全冇hard feeling
啱呀,自己都係嗰類人就好難去介意人哋點樣

所以個問題就係,心態決定一切囉

除非你條件好好啦,可以bargain晒個cost,否則唔好咁高姿態
拍拖就一定會扑野
基本上confirm左一星期內點都會搞

如果自己係咁 又要求人地係處
就係雙重標準
會唔會有一種可能 男人高大啲 賓周都長啲
普通性愛,唔會;群P/ drugs,會有hard feelings

佢Ex,唔介意,過去式。
唔會
你有冇幻想過佢同佢ex搞野片段,有冇啲"唔好再諗啦"嘅辛苦感?
老實答你,無。因為呢一刻佢屬於我/ 我屬於佢,先係最重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞