點解2024年男人唔可以介意女人唔係處,但女人仲係可以介意男人矮?

224 回覆
319 Like 93 Dislike
根本宜家d人價值觀錯曬
唔係處點接受
比其他人玷污左仲點接受到
根本應該將呢d女人遊街示眾
明明你呢個comment係錯都咁多like
而家網上討論真係玩mob rule
我覺得男人高矮只可以同女人大波compare
男人接受到女人平胸,女人就應該可以接受男人矮

180相對D cup咁
所以依家番緊清真寺
遲吓做穆斯林移民去阿拉伯國家溝女
不如再apple to apple啲,男人高矮同女人高矮compare?男人唔介意女人冇長腿,女人都唔好介意男人矮?
香港男人無得唔接受
我都唔介意你係咪處啊
女人想男人高 - data?

你個assumption係:(其實唔係好明你up乜)
男人越嚟越唔介意女人唔係處 < 女人越嚟越介意男人矮

咁你至少需要兩set data, 但你又得一幅圖
而你幅圖只係講有幾多人婚前係處, 而唔關男人嘅觀感
所以你quote嘅data同你寫嘅嘢其實唔關事
即係少咗人係處唔等同男人接受程度大咗,你需要有另一個research去support呢個correlation

讀下statistics先學人quote數據
小妹肥可以減
你班矮撚係矮一世
你拋幅圖出來但圖又無提研究方法係點
1 partner before marriage但對象可以唔係老公喎
懷念小多士
既然肥可以抽/減、樣柒可以整、處都可以補
咁矮果啲點解唔去整返高
班矮撚人又矮 膽又細
話驚跛呀🤣
咁男人高度都算係性徴的一種。

好似,女人唔會介意男人平胸,男人亦唔會介意女仔矮(除非真係太過份)

咁如果真係apple to apple ..女人唔會介意男人冇波,男人都唔可以

利申:大波愛好者
你自己用腦諗下一個同前度有性行為但係同自己將來老公keep到唔婚前性行為嘅百份比有幾高啦
香港女人都冇唔接受,好多矮仔都有女朋友。

不過男人會嫌棄女人平胸,女人會嫌男人矮

講到尾,大家都係睇餸食飯
講多d
on 9
處唔處最後破左都係一樣
但你160矮撚日日都係成世都係矮撚,甚至下一代都矮撚
邊有可比性
有咩問題,2022年同2024年有咩分別,多2年數據會平均高多10CM? 有邏輯之神,快拜
係,速食文化,冇思考過就俾like。大風向嚟
邊個話唔可以? 冇聽過喎
咁女人都可以介意男朋友唔係青頭冇得比佢開罐頭架
係,依家現代大部份都係有婚前性行為,仲要係美國。嗰個1 partner 其實就係imply緊個老公。啲人唔知做乜9
其實好多動物都係搵命博至可以獲得交配權
你唔夠人高唔夠人靚仔咪努力搵多d錢囉
成日係怨天怨地怨女人有乜謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞