Samsung Galaxy 討論區 (292) 預計4月尾Galaxy AI會支援廣東話

1001 回覆
8 Like 4 Dislike

Ai何伯鬼鬼地
撳粒AI修圖制,圈住個口罩,認到口罩後長按揀刷子膠,然後gen圖
幾時出galaxy buds 3 pro
本來電話就應該過保養,未壞都應該要換一部新機
唔明啲人點要用到殘用到壞都仲要再整,唔肯換
routine係咪有bug
set咗 if 12am-8am then wifi off every day,有時仲開住
wifi setting要熄埋自動開關,否則一遇到固wifi connection就自動著,咪會routine關完另一邊又開返。
有冇得replace返galaxy ai個translate做google translate
用開google而家成個冇撚咗
manage apps入面已經開着咗google translate
long press果條menu bar都淨係得galaxy ai個translate
戇撚柒鳩
你地用開google wallet定samsung wallet
有冇話邊個好用啲?
我話仲開住係指routine冇熄過wifi
wifi setting入面有個自動開關wifi功能...

即使你routine熄咗wifi,佢wifi本身就有自動認ssid再開著嘅功能。一邊熄,另一邊又自己開返。

你無熄到後者咪無用囉
setting
intelligent wifi
auto turn on off wifi
turn wifi on/off automatically較唔到,我長期唔開location
熄呢樣嗰樣其實慳唔到幾多電
想講之前上
tb
買玻璃貼
thunder指紋都係麻麻地
跌爆咗轉買康寧玻璃嗰款,啲指紋都算幾順
Btw想知換咗有磁吸環嘅手機殼
會唔會影響八達通
用緊pitaka唔會
你咩機用PiTaKa
s24U
其實我記錯咗以為係關西張IC卡
日本suica嗰d應該唔支援海外機種,除左iphone
有冇人新買手機都送Buds FE?

之前買手機送Buds FE但強制白色

但我想要黑色

求交換
求助
睇演唱會拍片求setting指導
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞