Samsung Galaxy 討論區 (292) 預計4月尾Galaxy AI會支援廣東話

804 回覆
5 Like 3 Dislike
四月底前呀屌你
可能27/4
依排成日detect唔到張八達通sim
要熄nfc再開先得
利申 fold5
Samsung 今(11)日宣佈,將讓 Galaxy AI 支援更多語言,除了既有的 13 種語言以外,也將於 4 月起陸續新增包括阿拉伯語、印尼語、俄語、澳式英語、廣東話和加拿大法語等語言;此外,三星也計劃在今年稍晚進一步擴大支援語系,包括羅馬尼亞語、土耳其語、荷蘭語、瑞典語、繁體中文和歐洲葡萄牙語。

4月起咋喎
而家唔係通訊錄既,一律唔會聽
小鴨咁set

所有詐騙撚樣死全家
電話已經set左hkjunkcall.com捷徑
可以即刻search果個電話係咩料
你睇下呢個post嘅topic..
有冇ching有聽開podcast, 有好用嘅apps推薦?
我用開google podcast, 呢兩日試𡁵用YT music, 但感覺上麻麻地
samsung原生已經block好勁
其實都係出面啲新聞講,官方好似無承諾過

不過啱啱內置call app又有更新,似乎都有機會就到
去 setting > accessiblity > installed apps > 熄左d app就得
payme app會睇呢個位, 其實宜家多左bank app會睇,好麻煩
係啦,其實三星自家 reminder都好用,比你mark住有d咩要做幾點remind你,又可以repeat daily, weekly好方便
VPN用邊個比較信得過?
yes,基本上每一日都冇白撞電話打到入嚟,輕鬆~
唔知咩事個地鐵app成日自動開
依家trade-in s23u 邊到平啲?
原生又好, 其他app 又好
block 來電都係靠個database, 除非用白名單方法
否則騙徒, 垃圾來電點都update得快過你
多x謝香港電話實名制
嗱佢話春季嘅 佢5月都叫春季咁我認命
官網
咁啱屋企人出事
咁啱佢手機冇左

咁啱佢醫院借電話

咁啱你全block , 事後發現已哭死
機構來電會白名單醫院/政府
vivi mode 開到咩程度啲色最準
vivid mode唔係求準
vividness 低中高唔知點揀好
咁一定愈高愈多味精
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞