Samsung Galaxy 討論區 (292) 預計4月尾Galaxy AI會支援廣東話

799 回覆
5 Like 3 Dislike
咁s24有咩唔好處
邊到有?
究竟綠線mon三星係咪冇能力解決
已經蔓延到S22系列
八達通嚟講 三叔定Google pay好用
好撚on9
再係咁直接轉會
又唔見我部老爺機 Xperia z 出綠線
仲有s10plus 仲日日做緊副機 床上用

三星出埋d 狗招 mon 變消耗品, 一到年期就變綠線 屌你老味

同1more d 有線耳機一撚樣 前置 塊膠會氧化,脫皮
有冇用緊S23+嘅可以講講有咩好同唔好?
如果依家入手抵唔抵
24u 光固ar
coating 都係頂到一兩個月就玩完
同埋易花 花痕都明顯
遲下都係換返玻璃貼算
S24u 個AI 免費到幾時?
我已經慣咗google pay可以直接用銀行app加卡
嚟緊我應該會揀返google pay smart octopus
係update 完之後定點
但係software 無理由影響mon
係 Google Pay (錢包) + Smart Octopus on Samsung Pay 定係 Google Pay (錢包) 入面嘅 Android 版八達通
兩嚿嘢嚟,擺埋一齊睇會亂
官網買機俾唔到錢
佢係咁話我地址有問題 唔送貨
有冇人試過?
問cs 點答你?
送公司得唔得

19年9月買左呢部A70,今年2月down完yuu就多左條綠線,del番個app都照有

而加一撳左下角條綠線就會發光,有時候可以靠係咁捽手機mon底部捽走條綠線,不過都係會彈番出離,雖然仲用到,但係feel到個情況慢慢嚴重咗。

打算買a55 5G,想問下係咪7月~8月定9月會開始降價 對手機無太大要求。
「很抱歉,我們已將問題反映到相關部門,同事會盡快處理建議閣下今天下午或晚上再嘗試下單的。」
懷疑佢地update 完website有bug
試過幾個都唔得 一揀地區佢就陣msg 話送唔到貨

有可能真係update有問題,用左部a70四年半都無事過,最近因為要裝公司app,由android 9升做android 10,結果1個月後即刻有條綠線。
其實遲d可唔可以加實體八達通入Google Pay?用開唔想開多張
聽講係因為更新時部機太熱搞到好易有線
但呢個理由唔太有說服力
熱而有線係qc問題
所以更新真係要睇定d先,唔係更新就係正呀正呀跟住狗衝去up
好似s23u咁,而家都仲係oneui5.1 就算,唔會up到去6
同埋s21u我唔會再更新,
咪係,不過 Z Fold5 咁多死貨,幫手清下囉
YouTube 教 可以用激光搞返好佢
係咪同樣原理
strong hold 21series 用6.06.1驚mon食屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞