Samsung Galaxy 討論區 (292) 預計4月尾Galaxy AI會支援廣東話

815 回覆
5 Like 3 Dislike
岩岩轉左samsung a55 5g
玩其他game都無事 但玩pad(轉珠)就好叻 有無巴打知點解決?
直接講visa master就得
啱啱由s23u上咗s24u
有啲唔慣個mon嘅色
好反智,點解而家d機,玩10年前d機都唔會lag既game反而會lag
24u mon既色正好多
s23u既色太單調
係,同人講 Google Pay 定 Apple Pay 都係問返你畀 Visa 定 Master
Samsung Pay 就加卡麻煩,都費撚事用
我試過講"信用卡",有時有d cashier會問我Visa定Master,真係有分別咩?一時未必記得張卡係Visa定Master
可能佢哋部收銀機啲掣真係得 Visa / Master / 支付寶 / 微信呢幾個掣
gpay都要打電話比銀行驗證
有啲卡可以直接喺 app 度撳掣加落 Google Pay
Pad問題 其他game冇事
有冇ching更新完部s23
差電差差下會係咁warn有異物同水分
前幾日事 更新完就係咁
勁煩
我駁左vpn電話語言轉埋地區都用唔到gemini,有冇教學
S23有AI用未?
裝唔到定用唔到?

要有一個其他地區嘅playstore account裝完就用vpn用到
之前跟上網d source 好似係dl apk
條link實測就話轉語言做英文美國同開vpn就用到,但我試極都唔得,唔知關唔關個vpn事

其他地區包唔包日本,我有日本playstore ac
你咩事架
samsung個通知有冇得好似ios咁以應用程式嚟分類
s23ultra 換 s24ultra
$3800
換唔換得過?
睇吓你有幾鍾意平面
功能上九成%一樣
你換完都唔會有感覺
電呢?
想問下加滙豐卡係咪一定要用app加
trade in 果筆錢唔係買電話條數入面扣埋?
trade in 個procedure係點?
今朝出街跌爆左s9plus個mon個mon已經顯示唔到野 得幾條彩痕
上年8月入手 聽日約左去銅鑼灣整
要大約預幾錢整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞