我的英雄學院漫畫討論post(20)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
堀越睇OP大,仲會投稿fanart寄比尾田
其實影響得最多應該就係OP
但係可以創作到一堆角色已經難
而每一個角色都係有血有肉係超級難
解修師好似未出場?
棄啦 睇得咁辛苦為乜
明明個心態轉變都畫哂出腸
文戲直頭係神作(tv第6季最後)
自己又唔睇落去
OFA同AFO同歸於盡
會唔會最後死柄木通靈比崩壞出久
同意, 所以都費時晒氣去說服人, 自己睇得開心就算了
綠谷黑化果段真係全劇最鐘意
黑化>vs A班>爆豪道歉
唔係呀
你哋睇返上面啲留言就知佢根本唔like綠谷呢個角色講幾多都無用,佢鍾意轟同渡我啲又靚又型嘅角色,所以咪唔抵得綠谷能力咁勁
vsA班真係催淚彈連發
由關係冇咁深個幾個同學開始
到上鳴話要捉綠谷去沖涼
峰田話佢中意同騰雞綠谷一齊開拓道路
到爆豪飛出去話有野想講 但原來重點係飯田
「無論喺邊天賦引擎都會拖住迷路小朋友隻手!多管閒事係英雄的本質!」
仲要加埋you say run
已經哭撚死左
跟住到綠豪道歉又係震撼彈
好啦以為喊完
下一集未成年主張到麗日
「請令呢到成為佢的英雄學院!!!」睇漫畫跨頁已經覺得好撚癲
動畫加埋聲優又上一層樓

CLS
唔會啦
崩壞本身都唔係吊天生有架
廢久應該真係做下一代裝甲AM
「請令呢到成為佢的英雄學院!!!」
呢度真係好痴線,啲眼淚忍唔住係咁流出嚟
雖然係睇漫畫
但係都要俾啲同理心㗎師傅

當你同班fd俾個仆街打到遍體鱗傷
條仆街仲要追殺你
順手殺埋你啲fd
你在明佢在暗
再加上佢擁有OFA嘅自負
仲想佢笑得出?
打完了終於, 好完滿。
AFO唔好再起返身了
強烈建議大家唔好再覆/block柒 DemonGirl #405154
條友個腦真係搞唔撚掂,見親佢留言都燥到傻

成名作:
我係上次大人口味既post主,經過反思 我完善左自己搵作品既standard,求重新推介
https://lih.kg/3684593
求推介 有冇啲咩動畫係岩大人口味?感覺好難搵
https://lihkg.com/thread/3683222/page/1
吊死前同綠谷講得幾頁紙
DABI 渡我果D死左成集先死
其實係咪仲未死嫁
着住all might 衫
一齊打爆afo
幾年由佢p牌開始,我見到佢啲po都覺得好kick
又未去到blk咁誇張嘅
不過去啲漫畫討論區專登講啲引戰嘢都幾過分
呢啲attention seeker唔理佢唔比反應佢已經好足夠
完全封鎖該會員
覺得最近突然好似加速咗
我都覺得打AFO比預期中短好多
One piece會將成段拖足半年
我英一向節奏快,但呢part快得有啲誇張
快到啲同學仔都未出曬就完左
我本身預期真係全班幫拖
btw峰田慘成唯一一個喺今次大戰冇實際戰鬥戲份同學
AFO先係終極免費仔
一出世吊打大人
入嚟扮討論跟手出公海開幾個反手po話唔知邊度好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞