我的英雄學院漫畫討論post(20)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
出9無得 回復無個性, 要讀普通科門診
動畫睇到綠谷岩岩退學,打紫髮槍女嗰度
綠谷真係好噁心,以前成個傻仔咁
而家退學之後成個人格唔同哂,變到易怒 唔識笑 親和感冇哂 把聲都壓低黎講野 扮哂型咁
有少少似喰種離隊之後既金木
明明成身既力量都係人地送,免費仔

預左比人插,所以up完就算 唔打算同你地嘈
都好
唔想咁快睇唔到佢地成長
咁你要去番動漫post講
依度超前進度
好,我up兩句就算
不過我岩岩講得199
我唔係話佢以前成個傻仔咁既時候噁心
我反而鍾意以前傻傻地咁既佢多啲
有親和力好多
同埋真係唔鍾意呢種天選之人既設定,然後其他人係咁送外掛比佢
但係佢都係打完仗大壓力先會咁
佢驚留低會害埋其他同學
建議你睇埋後面幾集先
後面會有返之前嗰個傻仔綠谷?
雖然明佢係天選之人,一定要變強
但係咪真係一時間送太多野比佢
呢幾集真係誇張
完全諗唔到而家爆豪同冰火佬仲點同佢fight
完全一個人拋離哂
睇完動畫最新話
想追漫畫
想問下 漫畫應該睇邊話接落去
其實依一年個成長幅度超大
二年級個運動會都唔知點搞
轟 爆豪 69
依三個半間學校嘅人一齊上都贏唔到
你睇埋後面就會喊住番黎
依度就係你的英雄學院
我估佢唔係未睇後面,
而係冇好好睇(接受)成件事起承轉合

睇story都係啱唔啱channel,
唔啱ge點睇都唔make sense啦

故事其實有好好講佢好大壓力、又睇其他英雄/ナガン受傷先笑唔出同獨自衝出去,你攞一、二季ge 綠谷比,好難bo
336會接番落去

學校番好好睇
唔知平哥會唔會繼續作埋落去
應該最後一話直接飛去畢業
學校最後一格就班相咁
而成話嘅最後一格就着住套im甲捉賊之類
唯一不滿既係
平哥你都既然畫得提子出現係最後一戰仲要企頭排,
但又唔畫佢出招幫69,得一格瞓係地,
算點先?
作為fans,當然想佢變返傻氣男主,至少幸福d

佢能力已經係大戰後半繼AFO外最強,
但vs A班有講,佢幾勁都好,都處理唔晒所有野,保護唔到所有野,所以其他人先要幫手,拉著綠谷一齊打AFO,而大家幫忙,都係源自綠谷之前建立ge關係,大家先肯去聲援同幫手

我幾like 作者寫呢個位
睇69同麗日拍拖都正
再整個轉校女食撚住爆豪應該好好笑
真係好可惜
耳郎都係得一格
青山拖完手仔就冇戲份
常暗麗日都冇在場
小遺憾
呢個埋尾靚到
早幾日先有巴打話唔想睇愛情線
連埋老師都贏唔到啦
見到all might比便當佢,叫佢食飯
佢態度好冷咁叫am唔好再跟住佢
am追上去,佢仲直接飛走 由得am仆低、喊
雖然話係唔洗am再擔心佢
但都係睇到好hard feeling

實力方面
唉 雖然69自己都係一個好努力既人,但都係唔太鍾意呢啲無啦啦一大班人送外掛既走向
最初初睇頭幾話我英,感覺就係班同學係整左出黎,但係大部份都係無咩劇情既配角
係後面先慢慢諗劇情加啲位置比佢地有少少劇情
但係好似砂糖佬,尾白,膠紙,提子
基本上無一個主要劇情係有表現

仲有B班一大堆無用既角色
所以學晒尾田咁整一大堆角色,唔一定係好事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞