我的英雄學院漫畫討論post(20)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
發覺公海唔吹奏得我英
我英 垃圾!
主角廢柴嘔心!
最終boss冇魅力!
有哂固定觀念 呢度又係連登 你唔會說服到佢地
連登仔=獨醒仔代名詞
算啦
都唔明點解 喺度圍爐咪好地地
係要去吹奏 有乜好吹呢?覺得好睇咪同d鐘意睇嘅人傾咪得囉
沖出去自取其辱
真係
其實唔吹仲好啦自己鍾意咪得
各花入各眼,實有人唔鍾意
自己知好睇,得閒入嚟吹下水咪算

而且我英都破咗一億銷量,事實證明咗佢
屌果啲人係睇fb yt 抖音 咩15分鐘看完我英濃縮版果款
覺得好睇既野不嬲都會有人去傳教
如果無人咁做個個都圍爐對每一套作品都無好處
討論區就係討論呢啲野 乜自取其辱
唔鐘意就唔鐘意 各有喜好 唔需要說服唔鐘意既人
但係亦都唔應該否定宣傳套作品既人
無人出去講套野好睇 我英都唔會有而家個銷量
總之我地連登仔唔啱睇就係垃圾啦理得你一億銷量
我都唔太明 死柄木 做壞人個理由好白痴
巴打睇到邊
連登仔就係真理
我冇否定宣傳嘅人,但琴日個po都少嬲屌
好睇咪好睇,做乜又要捧一踩一

就好似我睇到人哋咁踩我英條氣都唔gur啦,咁宣傳法只會令人反感
我都會同fd傳教,但唔係強迫㗎嘛
講完佢有興趣咪抽時間去追下睇下對唔對電波囉
劇透+捧一踩一式傳教就咪搞
睇動畫only ,所以淨係知屋企人對佢差
你講緊邊個po demongirl?
問題係呢度嘅風氣就係唔想你傅教俾佢地呀嘛...
出去公海吹奏,等同引一d冇睇過嘅人,或者棄坑嘅人同你傾一d套漫畫有幾咁衰,佢地有幾憎套作品。
咁係唔會討論到任何野。
劇透(應該係第8季先會講嘅內容)
All for one一早喺佢未出世前就接近佢老豆(7代ofa個仔),叫佢老豆生多個,生左死柄木
喺死柄木出世後馬上偷偷拎走左佢原生個性
然後再煽動佢老豆對英雄嘅憎恨,同時從旁加強死柄木對英雄崇拜
再喺某日偷偷地將「崩壞」塞左比死柄木,導致佢失控殺曬全家(而崩壞係嚟自於解修師嘅個性)
流離失所嘅死柄木就順理成章比all for one執左嚟培養做「新魔王」,但實際上只係all for one養緊一副新肉體
全部野都係all for one計劃之內死柄木根本唔係boss
琴晚話最終章方面我英屌打咒術同鬼滅嗰個po
都要睇地方, 呢度係唔適合宣傳多人識嘅作品。
宣傳小眾野都還可以, 但當小眾野宣傳到多人識, 再宣傳就會被人屌
「我覺得好一般咋喎」「都唔明點解咁多人睇」「班盲粉好煩」etc...
可能扑咗條友睇唔到
試下入咒術個post
只要唔係插咒術差
都會比人圍屌
咒術係公海同fans都合力圍插佢
壯舉嚟
連登個討論風氣差到,係圍爐個陣好少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞