[PS5] Stellar Blade 劍星(2) 4月26日發售

1001 回覆
17 Like 7 Dislike
網上班專家話PORTAL電子垃圾呀嘛
唔出冇所謂啦
咁大把人話ps xb switch係電子垃圾
咪照出
根據你邏輯,
要部 PC 都唔差先得喎
我有部 10年前嘅 i7 notebook 文書上網netflix都好暢順,
但要打機的話要重新買過部 PC,
咁嘅話點平得過 PS5 ?
有冇巴打知點樣可以用槍射人?
睇片見人可以閃完之後派生開槍,但我睇技能樹果到都見唔到佢有教玩頭目戰玩到好爽,想試埋開槍果下快感
唔係派生技黎
直接L2瞄準R2射
唔記得L1定2係瞄準 之後 × 發射
收到,返去試下先
你get到咪得
係你條數計錯喎
部PC 夠滿足晒我打機以外嘅要求,
但唔夠勁打DD2,
要打的話就要買部新 PC,
但 3000蚊連張 display card 都買唔到
咁你呢個case咪跌咗落去兩樣野都冇既case 囉
做咩又重複一次

正常理解啲人想佢上steam 都係因為佢自己有部打到機既pc
咁佢而家係唔出pc呀
吹咩
同埋以Shift up嘅狀況 係咪有咁多資金移植埋PC都成問題 本身唔係SIE認頭簽 隻game本身都係好細規模嘅game嚟

仲要佢宜家已經有計劃繼續整其他手遊
Sony大方向會移植落pc食多一轉
就算shift up唔出,sony都會出資源搞

不過幾時就唔知
問題係大家唔知Stellar Blade份合約點簽 個IP歸SIE定Shift up
除非金將軍真愛到playstation到癲嘅地步
唔係就算權係shift up 定 sony到都好
點都會食埋pc個水
呢啲嘢在商言商嘅啫 隻game好賣得嘅 完咗合約咪出PC
咁唔該問下SONY BB PC 喺邊
BB 個IP 喺SONY 度
BB連sony自己都唔想提
仲講咩PC
咪係囉
BB 拎一大堆10/10 呢樣獎果樣獎
都唔想提
呢隻而家咁樣比左膠追擊法到時出到來平均分有7/10 都已經好比面
到時SONY 又想唔想提呀
個個買爆咪提 成績一般般咪唔提 好簡單嘅啫
BB年代久遠
又冇remastered 又冇60fps更新
之前ps獨佔人氣大賽 放DS都唔放BB
唔好講會唔會出PC 連提都唔提

劍星新作黎實會講
上唔上PC就後話
份合約有好幾種簽法 佢究竟係簽限時獨佔 主機獨佔定IP擁有權都唔知 零資訊根本討論唔到會唔會有PC移植嘅可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞